وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

سوپ زردک | طرز تهیه “سوپ زردک” و جعفری

سوپ زردک | طرز تهیه “سوپ زردک” و جعفری

“سوپ زردک” با جعفری سوپ ایرلندی (پختن سوپ با زردک) مزه ای متعادل بین شیرینی و تندی دارد که تنها 10 دقیقه زمان برای آماده کردن مواد آن لازم دارید و 45 دقیقه ای می پزد.

 مواد لازم سوپ زردک و جعفری

  • پوست لیمو :2 نوار باریک
  • کره :2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو :1 قاشق غذاخوری
  • نمک :  به مقدار لازم
  • فلفل :به مقدار لازم

سوپ زردک

طرز تهیه سوپ زردک و جعفری  

در ابتدا کره را در قابلمه ای بزرگ قرار دهید و روی شعله متوسط حرارت بگذارید تا آب شود.

از طول تره ها را برش دهید و آن را به تکه های نیم سانتی متری تقسیم کرده و خرد کنید توجه داشته باشید تنها از بخش های سبز روشن و سفید تره استفاده کنید.البته به جای تره فرنگی می توانید پیازچه هم بکار ببرید.

در این مرحله تره ها را افزوده و هم بزنید تا با کره مخلوط شوند.زمانی که مشاهده کردید تره ها به اندازه کافی حرارت دیدند،شعله گاز را کم کرده و درب آن را گذاشته تا تره ها نرم شده و بپزند، ولی مراقب باشید به رنگ قهوه ای در نیایند.

حال نوبت به پوست گرفتن و خرد کردن زردک رسیده پس از اینکار روغن زیتون و زردک را داخل قابلمه ریخته و بهم بزنید.

سپس پوست لیمو را در اندازه های 5. 2 در 5 سانتی متر برش دهید و روی انها نمک بپاشید و بعد آب و عصاره سبزیجات را افزوده و باریکه های پوست لیمو را اضافه کنید.

همه مواد که به جوش آمد همزمان شعله را کم کرده و اجازه دهید تا جوش بخورند.در این حین درب قابلمه را بسته و فرصت دهید حدودا به مدت 30 دقیقه بپزند و زردک ها کاما نرم شوند.

در این مرحله پوست لیمو را از قابلمه خارج کرده و دور بریزید و بعد به وسیله مخلوط کن سوپ را به حالت پوره در اورید تا نرم و صاف شود و پس از پوره کردن مجدد به داخل قابلمه برگردانید.

در نهایت آب لیمو را افزوده و هم بزنید و اگر لازم میبنید نمک زیادی به غذا بزنید و بعد از آن جعفری تازه را ریز ریز کرده و داخل سوپ بریزید.

حال سوپ زردک شما آماده سرو کردن است بنابراین می توانید با فلفل سیاه تازه آسیاب شده و مقدار کمی روغن زیتون و جعفری آن را به طور دلخواه تزیین ک

سوپ زردک

نکات تکمیلی در مورد سوپ زردک

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
سوپ زردک را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع