وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

سیاست مهم زندگی که بعد 30 سالگی میفهمی

سیاست مهم زندگی که بعد 30 سالگی میفهمی

اخلاقیات و سلایق انسان سال به سال تغییر می کند، با این تغییرات طرز فکر ما هم دستخوش تغییر می شود پس در هر سنی بهتر است سیاست های لازم زندگی را رعایت کنید.

8 سیاست زندگی که بعد از سی سالگی در می یابید

روند زندگی انسان از بدو تولد تا پایان عمر شامل مراحلی است که انسان به ترتیب آنها را طی می کند. گذر عمر و افزایش سن یک پروسه طبیعی زندگی است و نمی‌توانیم این مسیر را متوقف کنیم. بعد از عبور از سن سی سالگی قطعا باید طرز فکری متفاوتی از روزهای نوجوانی داشته و قدم‌های محکم‌تری در زندگی‌مان برداریم. در این دهه از زندگی باید عادت‌های اشتباه را دور بریزیم و برای نشان دادن واکنش‌های مناسب آمادگی بیشتری به انواع کنش‌های زندگی داشته باشیم. در این بخش از نمناک هشت سیاست زندگی که بعد از سی سالگی به آن پی خواهید برد، را خواهید خواند.

برای گرفتن نظر مثبت همه تلاش نکنید

بسیاری از افراد در سنین نوجوانی و جوانی تنها به فکر دیگران هستند و به هر قیمتی می خواهند دیگران را از خود راضی نگه دارند. اگر بیش از حد متعهد هستید که دیگران را همیشه خوشحال نگه دارید، احتمالا خواب کمتری خواهید داشت و اضطراب بیشتری خواهید کشید. شما نمی توانید همه کسانی را که با آنها در تعامل هستید، راضی کنید. اگر بیش از توان تان برای خواسته های دیگران تلاش کنید فرصت کافی برای تحقق نیاز های خود را نخواهید داشت پس این کار را بعد از سی سالگی کنار بگذارید و به خواسته های خود توجه بیشتری نمایید.

دوستانه

تا حدی مهربان باشید که تبدیل به وظیفه نشود

در زندگی هر جایگاه یا نقشی دارید، باید مقدار مهر و محبت را مشخص کنید. عشق و مهربانی بیش از اندازه به اطرافیانتان سبب توقع بی جا آنها شده و تبدیل شدن محبت شما به وظیفه می گردد. مهر و محبت بیش از حد شما حتی در حق فرزند تان نیز سبب می شود او در زندگی آسیب دیده و به عهده گرفتن مسئولیت های زندگی برای او کار سختی شود. بعد از سی سالگی با مشخص کردن حد و اندازه مهر و محبتتان دیگران را متوقع نکنید تا هم زندگی خود و طرف مقابل تان آرامتر شود.

حسرت ظاهر زندگی دیگران را نخورید

اگر تا کنون حسرت زندگی دیگران را خورده اید و ظاهر زندگیتان را با زندگی دیگران مقایسه کرده اید، از همین فردا این کار را ترک کنید زیرا زمانی که دائما در حال مقایسه باشید، از خود فرصت بالندگی و پیشرفت را می گیرید و همین موجب می شود که دیگران از شما موفق تر به نظر برسند.

فکر کردن به گذشته را رها کنید

فکر کردن بیش از حد به گذشته و اتفاقات ناگوار و ناراحت‌کننده آن سبب می شود که برای داشتن زندگی خوب و شایسته بی تفاوت بوده و به سوی تباهی کشیده شوید. بعد از سن سی سالگی دیگر حسرت خوردن و فکر کردن بیش از حد به گذشته را کنار بگذارید و نحوه تفکرتان را تغییر دهید و دوباره دست به کار شده و آینده‌ای متفاوت بسازید که اثری از زهر و سم گذشته در آن وجود نداشته باشد.

بی اهمیت بودن

از شکست نترسید

اگر تا کنون از شکست هراس داشته اید و به دلیل ترس از شکست اقدام به انجام هیچ کاری نکرده اید، بهتر است ترس از شکست را کنار بگذارید و اهداف خود را براحتی رها نکنید وترسها را در خود از بین ببرید، نه اینکه اهداف را کوچک و یا حذف کنید. شما باید هر شکست را یک پله ترقی و نزدیک شدن به موفقیت بدانید.

متواضع باشید

بعد از سی سالگی نباید در مورد همه مسائل نظر بدهید و اظهار آگاهی کنید، وقتی در جمع صحبت در مورد موضوعی پیش می‌آید که اطلاعی درباره‌اش ندارید، بگویید در حال حاضر اطلاعی در این مورد ندارید، یا اگر می‌خواهید خودتان ادامه‌ی بحث را در دست بگیرید، درباره‌ی آن موضوع سؤال کنید و ببینید چه کسی در این مورد اطلاع خاصی دارد. این طرز رفتار نشان دهنده روشنفکری، بلوغ و پختگی شما است. وقتی چیزی را نمی‌دانید و این عدم آگاهی را تأیید می‌کنید، دیگران احترام بیشتری به شما می گذارند.

به خاطر حرف دیگران اعصابتان را به هم نریزید

در اطراف شما نیز ممکن است کسانی وجود داشته باشند که با گفتار و رفتار خود اعصاب شما را مورد هدف قرار دهند، شما باید بعد از سی سالگی بیشتر به خود فکر کنید و به اعصابتان مسلط بوده و کمتر به خاطر دیگران اعصاب خود را به هم بریزید. دیگران ممکن است حرف هایی بزنند که برای شما خوشایند نباشد، کمتر به این حرف ها توجه داشته باشید و وقتی در شرایطی هستید که فرد مقابل ممکن است اعصابتان را به هم بریزد، کار هوشمندانه این است که گفتگوی خود را از آن موضوعات دور نگه دارید. این مهارتی است که می‌توانید آن را یاد بگیرید تا در هر مکالمه‌ای به شما قدرت بدهد.

افسردگی

با عصبانیت جواب انتقاد دیگران را ندهید

بعد از سی سالگی بهتر است رفتار ناپخته را کنار گذاشته و در مقابل دیگران سریعا جبهه نگیرید و با عصبانیت جواب انتقاد دیگران را ندهید. به انتقاد به عنوان فرصتی برای آموختن و بهتر شدن نگاه کنید و با ذهنی باز و پذیرا با این موقعیت برخورد کنید و قبل از اینکه حرفی بزنید آرامش خود را حفظ کنید. همیشه وقتی سریع جواب می‌دهید، حرف‌هایی می‌زنید که از گفتن آنها پشیمان خواهید شد و این باعث می‌شود فردی غیرحرفه‌ای به نظر برسید.

سخن آخر

بعد از رسیدن به 30 سالگی شما باید بیشتر به رفتارتان توجه کنید و آگاهی بیشتری در این مورد داشته باشید که دقیقا چه کسی هستید و چه جایگاهی در زندگی‌تان دارید. عادت‌های اشتباهی که تا کنون در زندگی داشته اید، متوقف کنید حتی اگر برخی از آنها در ظاهر زیادی ساده و پیش پا افتاده باشند تا به هدفتان نزدیک تر شده و آرامش بیشتری در زندگی داشته باشید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع