مواد لازم برای شامی جو پرک
- سیب زمینی:3 عدد
- پیاز:1 عدد کوچک
- سویا:1 پیمانه کوچک که مدت چند دقیقه خیس خورده باشه و بعد در آبکش گذاشته تا آبش کاملا گرفته شود
- جو پرک:نصف پیمانه
- فلفل دلمه:نصف عدد
- تخم مرغ:1 عدد
- آویشن:به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه شامی جو پرک
ابتدا سویا را نیم ساعت در آب ولرم خیس دهید و بعد در آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.
سپس پیاز را به همراه سویا ، فلفل دلمه ای و سیب زمینی در غذا ساز ریخته و با هم مخلوط کنید تا کاملا به خورد هم بروند.
بعد به مواد مخلوط شده تخم مرغ ، جو پرک و مقداری نمک ، فلفل و آویشن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد به اندازه دلخواه فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
شامی آماده شده را در کنار سبزیجات سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد شامی جو پرک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شامی جو پرک را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .