طرز تهیه و پخت ماهی سالمون برای ایام کریسمس و سال نو میلادی
معمولاً هر کدام از کشورهای مختلف دنیا، غذای سنتی مخصوص جشن کریسمس دارند که آن را در کنار شیرینی ها و خوراکی های گوناگون مصرف میکنند. گرچه بوقلمون غذای اصلی کریسمس محسوب می شود اما در برخی از کشورها در این شب غذا های دریایی مثل ماهی سالمون طبخ می شود.
با این بخش از آشپزخانه پلاس وی همراه شوید و با طرز تهیه ماهی سالمون برای کریسمس آشنا شوید، این نوع ماهی سالمون را برای ایام کریسمس و سال نو میلادی درست کرده و نوش جان نمایید.
مواد لازم تهیه و پخت ماهی سالمون
مواد لازم | میزان لازم |
ماهی سالمون | 500 گرم |
سیر | به میزان لازم |
رب فلفل | به میزان لازم |
زنجبیل | به میزان لازم |
نمک، فلفل سیاه، کمی زیره | به میزان لازم |
پوست رنده شده لیمو | به میزان لازم |
روغن زیتون | 2 قاشق غذا خوری |
نارنج | به میزان لازم |
زعفران | به میزان لازم |
فلفل دلمه ای رنگی | دو عدد |
پیاز | دو عدد |
گوجه گیلاسی | به میزان لازم |
چوب دارچین | 3 تکه |
طرز تهیه ماهی سالمون برای کریسمس
- درون ظرفی پودر سیر، رب فلفل، پودر زنجبیل، کره آب شده، نمک، فلفل سیاه، زیره، پوست رنده شده لیمو، روغن زیتون، آب نارنج و مقداری زعفران را ترکیب کنید.
- ماهی سالمون را درون فویل قرار دهید.
- مواد ترکیب شده را به ماهی سالمون آغشته نمایید و ماساژ دهید.
- پیازها را خرد کنید.
- فلفل دلمه ای ها را شسته و برش بزنید.
- فلفل دلمه ای ها و پیازهای خرد شده را روی ماهی بریزید.
- چوب های دارچین را روی ماهی قرار دهید.
- در آخر گوجه گیلاسی را روی ماهی بچینید و فویل را روی ماهی کشیده و اجازه دهید ماهی دو ساعت درون یخچال استراحت و مزه دار شود.
- فر را روشن کنید تا گرم شود.
- ماهی را بعد از دو ساعت از یخچال خارج کنید و در سینی فر قرار دهید.
- ماهی را درون فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بگذارید.
- گریل را روشن کرده و ده دقیقه اجازه دهید ماهی بپزد و روی آن طلایی شود.
- ماهی سالمون کریسمس شما آماده است، می توانید آن را در ظرف سرو قرار داده و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد ماهى سالمون کریسمسى
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
ماهى سالمون کریسمسى را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .