مواد لازم برای شامی بادمجان کبابی
- 2 عدد:بادمجان
- 2 عدد:سیب زمینی پخته
- 1 عدد:سیب زمینی خام
- 1 عدد:پیاز
- 1 عدد: تخم مرغ
- 1 ق س:ماست
- 1 ق س:آرد گندم
- به میزان لازم:نمک و فلفل
طرز تهیه شامی بادمجان کبابی
برای درست کردن این شامی باید بادمجان ها را ابتدا کبابی کنید.
سپس پوست آن را بکنید و به صورت خیلی ریز ساطوری کنید.
بعد سیب زمینی خام و پخته را پوست بگیرید و جداگانه رنده کنید .
وقتی سیب زمینی خام را رنده کردید آبش را بگیرد و بعد با سیب زمینی پخته مخلوط کنید.
پیاز را هم همین طور رنده کنید و آبش را بگیرد. سپس ماست را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل روی آنها بپاشید و خوب هم بزنید.
اگر مایه شامی شل بود یک قاشق غذاخوری آرد گندم به آن اضافه کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
وقتی روغن داغ شد ، از مایه شامی به اندازه یک قاشق بردارید و داخل روغن بریزد تا خودش را بگیرد ، با پشت قاشق سطح رویش را صاف کنید .
وقتی یک طرف شامی سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید و سرخ کنید.
نکته:
نکات تکمیلی در مورد شامی کبابی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شامی کبابی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .