مواد لازم شاهی پنیر Shahi Paneer
- گوجه فرنگی رنده شده (4 عدد)
- شکر(اشق چایخوری)
- پیاز خرد شده( 1 عدد)
- سیر رنده شده (4 حبه)
- تخم گشنیز پودر شده(1 قاشق غذاخوری)
- گشنیز سبز تازه (به مقدار کم)
- پودر فلفل قرمز (به مقدار دلخواه)
- زردچوبه (نصف قاشق چایخوری)
- پودر زیره سبز ( یک قاشق چایخوری)
- روغن مایع (2 قاشق غذاخوری)
- آب ( 1/4 پیمانه )
- خامه (1/4 پیمانه)
- پنیر فتا سفید مکعبی خرد شده (حدود 200 گرم )
- نمک به اندازه لازم
طرز تهیه شاهی پنیر Shahi Paneer ( پاکستانی - هندی )
در یک تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود .سپس پیاز های خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.بعد از طلایی شدن پیازها سیر خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. پودر فلفل قرمز ،زردچوبه ، پودر زیره سبز،نمک و تخم گشنیز پودر شده را به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و ادویه ها را در روغن کمی تفت دهید.
بعد پوره گوجه فرنگی را به پیاز ها و ادویه جات تفت داده شده اضافه کنید و اجازه دهید تا آب پوره گوجه فرنگی بخار شود. سپس آب ، شکر و پنیر خرد شده را به همراه نمک به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.ولی طوری باید هم بزنید که پنیر له نشود.بعد از 10 دقیقه که بخار غذا جمع شدخامه را اضافه کنید و غذا را از روی حرارت بردارید.این غذا نباید زیاد سفت و یا آبدار باشد . موقعی که غذا را سرو میکنید مقداری گشنیز خرد شده را روی آن بریزید.و از طعم لذیذش لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد شاهی پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شاهی پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .