پلاس وی
2 سال پیش / خواندن دقیقه

شبکه ارتباطات آرمانی در رؤیای تبدیل تهران به شهری هوشمند

شبکه ارتباطات آرمانی در رؤیای تبدیل تهران به شهری هوشمند

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و پلاس وی هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد

یکی از بزرگ‌ترین معضلات زندگی اجتماعی در کلان‌شهرها، تردد و رفت‌وآمدهای درون‌شهری محسوب می‌شود که با‌توجه‌به تراکم جمعیت، کمبود معابر و گذرگاه‌های ایمن، مشکلات سیستم حمل‌ونقل عمومی و... به‌عنوان بحرانی همیشگی یاد می‌شود که با هم‌فکری و هم‌افزایی و همکاری میان مسئولان و مدیران و صاحب‌نظران رفع خواهد شد.

به همین منظور، نشست‌های سالانه جوامع علمی و مدیریتی کشور درباره حوزه‌های شهری به‌ویژه حمل‌ونقل عمومی و مهندسی ترافیک، از ملزومات مدیریت شهری به‌شمار می‌رود. بعد از گذشت سه سال از بحران کرونا در کشور، سازمان حمل‌ونقل و ترافیک کشور و شهرداری تهران در روزهای ۱۵ و ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ همایشی با عنوان «کنفرانس بین‌المللی ترافیک و حمل‌ونقل شهری» را در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار کردند.

این کنفرانس بین‌المللی با حمایت مطرح‌ترین دانشگاه‌های کشور نظیر دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه علم‌وصنعت، دانشگاه علامه طباطبائی و بسیاری از پژوهشکده‌ها و مراکز علمی و مؤسسه‌های معتبر و نیز مجموعه‌ای از شرکت‌های دانش‌بنیان مانند «شبکه ارتباطات آرمانی» برگزار شد و بر آن بود تا همه افرادی که در این حوزه دستی بر آتش دارند، چه ازلحاظ علمی و چه ازلحاظ عملیاتی، در کنار هم قرار گیرند.

توجه به حمل‌ونقل همگانی، سیستم حمل‌ونقل هوشمند، برنامه‌ریزی شهری و حمل‌ونقل، ترویج فرهنگ ترافیک و ایمنی لازم، استفاده از سیستم حمل‌ونقل پاک، طراحی و مهندس زیرساخت‌های شهری از‌جمله محورهای مورد‌بحث در این همایش بود که درکنار نمایشگاه دستاوردهای علمی و فناوری و نرم‌افزارهای مدیریتی در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک، پانل‌های متعدد، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تخصصی که در‌معرض دید و استفاده مخاطبان قرار داشت، میان ارگان‌های مختلف نیز برای راهبری و مدیریت حمل‌ونقل شهری و برون‌شهری تعامل برقرار کرد.

کپی لینک

تهران را شهری آرمانی تصور کنیم

این کنفرانس با حضور مدیران و مسئولان لشکری و کشوری، آقایان جلال بهرامی، معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، افندی‌زاده، معاون وزارت راه و شهرسازی، دکتر تشکری‌هاشمی، نماینده شورای شهر تهران، سردار حمیدی، نماینده پلیس راهور کشور، صفارزاده، کمیته علمی و دبیر برگزاری کنفرانس، علی‌رضا زاکانی، شهردار تهران و نیز برخی از مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و راهبردهای ارتباطی در حالی برگزار شد که حدود ۸۰۰ مقاله علمی معتبر در حوزه مدیریت ترافیک و حمل‌ونقل شهری به این کنفرانس ارسال و بررسی شد.

در این مراسم، آقای مهندس بهرامی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، اذعان کرد: «بوی بهبود ز اوضاع جهان می‌شنوم! این همایش فرصتی مغتنم برای هم‌اندیشی و هم‌افزایی تخصصی و موشکافانه مباحث مربوط به حوزه تخصصی مهندسی ترافیک، فرصت ارتباط بین نخبگان و متخصصان و صاحب‌نظران با یکدیگر و مسئولان حوزه حمل‌ونقل و ترافیک باید مستمر باشد و به فرایندی پایدار تبدیل شود. در حوزه‌های تخصصی، افراد متبحر و باسوادی حضور دارند؛ اما مشکلات کشور در بسیاری از زمینه‌ها همچنان پابرجاست.» وی افزود: «فقدان ارتباط میان حوزه‌های میدانی و اجرایی با حوزه‌های تخصصی به تصمیمی جدی تبدیل شده که زندگی روزمره مردم را دچار مشکلاتی کرده است و باید برای رفع آن‌ها تمهیداتی اندیشیده شود و این مهم جز در سایه همکاری جمعی در بخش خصوصی و عمومی میسر نخواهد بود.»

در همین راستا و باتوجه‌به اهمیت بحث هوای پاک، کاهش آلودگی، ساده‌سازی ترددهای شهری و توجه به برخورداری از شهری انسان‌محور، شرکت دانش‌بنیان تبلیغات محیطی آرمانی به‌عنوان یکی از حامیان اصلی برگزاری این مراسم محصولات خود را رونمایی کرد و در طول دو روز برگزاری کنفرانس، ضمن برپایی غرفه و ارائه مقاله تخصصی درباره یکی از محصولات هوشمند خود، میزبان استادان دانشگا‌ه‌ها، دانشجوها، صاحبان مشاغل و مدیران عالی‌رتبه شهرداری و کشوری بود.

در‌ضمن بازدید جناب آقای جلال بهرامی، معاونت حمل‌‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، از غرفه شرکت آرمانی، آقای سهام‌الدین بهرامی، مدیرعامل هولدینگ تبلیغاتی مات، توضیحاتی درباره دو محصول این شرکت به نام‌های «آگرمپ» و «تال» به ایشان ارائه کردند.

کپی لینک

با «آگرمپ» و «تال» به‌سوی شهر هوشمند پیش می‌رویم

سامانه هوشمند مدیریت و مانیتورینگ بیلبوردها و رسانه‌های محیطی یا آگرمپ به‌عنوان پلتفرم تبلیغات هوشمند محیطی برای صاحبان مشاغل و برندها طراحی شده است که با مراجعه به آن می‌توانند برای برنامه‌ریزی رسانه‌ای به‌منظور تبلیغات خود از آن بهره‌مند شوند.

همچنین، «تال» اپلیکیشینی است که با نصب آن روی تلفن‌های همراه هوشمند، امکان استفاده از اسکوترهای برقی برای تمامی شهروندان فراهم می‌شود و افراد می‌توانند با ثبت‌نام و شارژ حساب در این اپلیکیشن در همه نقاط شهری تردد کنند. استفاده از اسکوترها محدودیت سنی و جنسیتی ندارد و صرفاً داشتن گوشی هوشمند کافی خواهد بود.

می‌توان گفت با ارائه این دو‌ محصول شبکه ارتباطات آرمانی، تا حد معقولی معضل ترافیک، آلودگی هوا، دشواری تردد و اتلاف وقت برطرف خواهد شد و شهر تهران به‌سمت هوشمند‌شدن حرکت خواهد کرد.

اهمیت به زیرساخت‌های شهری و عرضه امکاناتی برای هوشمندسازی شهری همچون تهران از اهداف بلندمدت مدیران و مسئولان کشور است که با همکاری شرکت‌های خصوصی و ظرفیت‌های خاص به‌زودی به اجرا درخواهد آمد و زندگی شهروندی را برای افراد راحت‌تر خواهد کرد.

این همایش با برپایی بیش از ۶۰ پانل متعدد آموزشی و فناوری، ارائه مقالات و ایده‌های حرفه‌ای و نیز معرفی محصولات جدید در حوزه کمک به رفع معضلات ترافیکی و حمل‌ونقل در حالی به کار خود پایان داد که یازده مقاله برتر برگزیده و از حامیان اصلی برگزارکننده مراسم، به‌ویژه شرکت دانش‌بنیان شبکه ارتباطات آرمانی، قدردانی شد.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع