معیار و خصوصیات بهترین دوره آشپزی
اگر جزو افرادی هستید که آشپزی و پختن انواع غذاهای مختلف برای شما هیجان انگیز است، پیشنهاد می کنیم این حرفه را جدی بگیرید و در جهت پرورش مهارت و استعداد خود بکوشید؛ به همین دلیل نیز توصیه می کنیم در دوره های آموزشگاه آشپزی بیک آکادمی شرکت کنید. گروه تخصصی بیک آکادمی یکی از بهترین آموزشگاه هایی است که در یک محیط کاملا حرفه ای، فرصت بسیار خوبی را برای علاقه مندان به این هنر فراهم می کند تا هنرجویان عزیز، پس از کسب مهارت ها و تجربه های لازم، قدم های بلندی را برای تبدیل شدن به یک آشپز حرفه ای بردارند.
گروه تخصصی بیک آکادمی با هدف ارتقای سطح مهارت و آموزش نکات مهم و ضروری، تمامی تکنیک هایی که شما به عنوان یک آشپز حرفه ای باید بدانید را در اختیارتان قرار می دهد؛ همچنین شایان ذکر است که تمام دوره های این مجموعه، با بالاترین میزان کیفیت زیر نظر اساتید مجرب بین المللی برگزار می شود؛ بنابراین افرادی که تمایل دارند به صورت یک آشپز حرفه ای فعالیت خود را در رستوران یا کافی شاپ آغاز کنند، می توانند با شرکت کردن در دوره های آشپزی بیک آکادمی، با جدیدترین متدهای آشپزی آشنا شوند؛ همچنین قابل ذکر است که این دوره ها برای افرادی که فقط برحسب علاقه می خواهند مهارت های آشپزی خود را ارتقا دهند و تصمیم به اشتغال در این حرفه ندارند نیز دوره های بسیار مناسبی محسوب می شود.
آشنایی با بهترین دوره های آشپزی
همان طور که در ابتدای مقاله هم به شما گفتیم، بیک آکادمی جزو بهترین گروه های آموزش آشپزی برای افرادی است که علاقه مند هستند با روش های پخت انواع غذاهای ملل آشنا شوند؛ همچنین دوره آشپزی برای افرادی که تصمیم دارند به عنوان یکی از برجسته ترین آشپزهای کشور فعالیت خود را آغاز کنند نیز انتخاب ایده آلی است؛ به همین منظور تصمیم داریم به صورت مختصر تعدادی از بهترین دوره های آشپزی این مجموعه را به شما معرفی کنیم.
دوره آموزش غذای ملل (آموزش آنلاین)
- رول فیله گوساله؛
- میگوی گریل با سس لیمو؛
- شاهی قورمه با پلوی هندی؛
- کوفته یونانی با زازیکی؛
- سینه مرغ پر شده مدیترانه ای؛
- استیک ماهی با سس فلفل دلمه ای کبابی.
دوره آموزش صبحانه و برانچ (به صورت آنلاین)
- رول اسفناج و پنیر؛
- نوتلا فرنچ تست؛
- کسرول تست و بیکن؛
- کرپ سوزت؛
- برگر اسکرمبلد کره ای با سمن دودی.
دوره آموزش غذاهای گیاهی (آنلاین)
- کاپریس کدو و مازارلا با سس مارینارا؛
- وجی برگر؛
- ریزوتو با پستوی گوجه؛
- برنج تندوری؛
- کاری قرمز گیاهی؛
- خوراک توفوی تایلندی.
دوره آموزش سوپ (آنلاین)
- مینسترونی با برنج؛
- سوپ سبزیجات کبابی؛
- انچیلادا سوپ؛
- سوپ اُرزو؛
- سوپ مرغ و براکلی.
چگونه تبدیل به یک آشپز موفق شویم؟
- یک آشپز حرفه ای باید از سرعت عمل بالایی برخوردار باشد؛ یعنی با بیشترین سرعت ممکن غذای باکیفیت طبخ کند.
- برای تبدیل شدن به یک آشپز ماهر باید مواد اولیه ای که برای پخت غذا مورد استفاده قرار می دهید را به خوبی بشناسید؛
- اگر می خواهید به عنوان یک آشپز موفق در این حوزه فعال باشید، باید به اندازه کافی به حرفه خود علاقه مند باشید و با صبر مراحل را پشت سر بگذارید.
- در یک کلمه خلاقیت