مواد لازم شنیسل ماهی
- ماهی: 2 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- آرد سوخاری: 200 گرم
- آرد سفید: به میزان لازم
- نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه شنیسل ماهی
ماهی خرد شده را با نمک ، فلفل و زردچوبه آغشته کنید.
تخم مرغ را هم با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده آن با هم یکدست شوند.
سپس ماهی را ابتدا در آرد بغلطانید و بعد در تخم مرغ زده شده بخوابانید و در آخر در آرد سوخاری قرار دهید
و بعد از این مراحل آن را در روغن با حرارت کم سرخ کنید تا طلایی شود.
بعد آن را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
نکات تکمیلی در مورد شنیسل ماهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
شنیسل ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .