مواد لازم برای شیرینی خشک با روکش گاناش
- آرد :3 لیوان
- تخم مرغ:2 عدد
- ماست :1 لیوان
- شکر :1 لیوان
- روغن :1 لیوان
- بیکینگ پودر:1 قاشق مرباخوری
- وانیل:2 قاشق مرباخوری
پخت شیرینی خشک با روکش گاناش
طرز تهیه شیرینی خشک با روکش گاناش
ابتدا شکر و تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا با هم ترکیب شود.
حالا ماست و روغن را به افزوده و مواد را مخلوط نمایید. در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را الک کرده و بیافزایید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
در نهایت وانیل را بریزید و خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست و صاف شود. خمیر را برای 30 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.
سپس آن را روی یک سطح صاف قرار داده و با وردنه باز کنید و به اندازه های دلخواه قالب بزنید.
خمیرها را در قالب های مافین قرار داده و برای 15 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.
شیرینی خشک با روکش گاناش
نکات تکمیلی در مورد شیرینی خشک با روکش گاناش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شیرینی خشک با روکش گاناش را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 9 نفر مناسب میباشد .