مواد لازم برای درست کردن شیرینی مارمالادی
درست کردن شیرینی های خشک مانند شیرینی دانمارکی یا شیرینی پادرازی و از جمله همین شیرینی مارمالادی در خانه کار بسیار آسان تری نسبت به تهیه کردن شیرینی های تر می باشد ، بدین ترتیب سعی کرده ایم در قالب یک دستور تهیه برای شما بیان کنیم که چگونه می توان شیرینی مارمالادی خانگی را تهیه نمود.
مواد لازم برای شیرینی مارمالادی
- زرده تخم مرغ : 2 عدد
- آرد :225 گرم یا یک و نیم پیمانه
- کره نرم و خرد شده :185 گرم
- شکر :165 گرم
- پودر بادام :61 گرم یا نصف پیمانه
- رنده پوست لیموترش :1 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
- وانیل :1/4 قاشق چایخوری
- مارمالاد تمشک یا آلبالو :4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی مارمالادی :
فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. کره را با زرده تخم مرغ ، وانیل و شکر در حدی هم بزنید که با هم مخلوط شوند.
بعد پودر بادام را به آنها اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید تا مایه شیرینی خمیری شکل شود.
از خمیر بدست آمده به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و در دستتان گردش کنید. سپس خمیر را با فاصله 5 سانتی متری از هم در سینی بچینید.
با نوک انگشت و یا دسته یک قاشق چوبی ، حفره کوچکی به پهنای یک و نیم سانتیمتر و عمق یک سانتیمتر روی هریک از شیرینی ها ایجاد کنید.
مارمالاد را با رنده پوست لیمو ترش مخلوط کنید و با یک قاشق چایخوری داخل حفره ای شیرینی بریزید.
سپس سینی شیرینی ها را داخل فر قرار دهید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه شیرینی ها بپزند.
بعد بگذارید تا شیرینی ها خنک شوند و بعد از سینی جدا کنید و در ظرف در بسته به مدت 3 هفته نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی مارمالادی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
شیرینی مارمالادی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .