وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

صفر تا صد بسته‌ بندی ‌کتاب برای ‌اسباب‌ کشی

صفر تا صد بسته‌ بندی ‌کتاب برای ‌اسباب‌ کشی

یکی از چالش‌هایی که در هنگام اسباب‌کشی افراد با آن درگیر هستند، بسته‌بندی لوازم و وسایل است. در این مطلب به شما خواهیم گفت که چگونه کتاب‌های خود را برای اثاث‌کشی بسته‌بندی کنید و اگر کتاب‌های زیادی دارید، به راحتی آن‌ها را انتقال دهید.

اسباب کشی در منزل

اسباب کشی منزل، به‌خصوص بسته‌بندی وسایل پیش از روز اثاث‌کشی، کاری مهم و زمان‌بر است. باید تعداد زیادی کارتن و وسایل بسته‌بندی تهیه کنید. کلی کار هست که باید انجام دهید. در این میان اگر اهل کتاب هم باشید، کارتان دشوارتر می‌شود. تعداد زیادی کتاب را باید بسته‌بندی کنید. شاید در نگاه اول بسته‌بندی کتاب‌ها به‌دلیل غیرشکستنی بودنشان، آسان به نظر برسد، اما اگر مراقب نباشید، آنها نیز آسیب می‌بینند. در این مقاله، بایدها و نبایدهای اثاث‌کشی اثاثیه منزل با بسته‌بندی حرفه ای کتاب‌ها را فهرست کرده‌ایم. 

چرا بسته‌بندی حرفه‌ای کتاب‌ها هنگام اثاث‌کشی مهم است؟ 

بسته‌بندی حرفه‌ای کتاب‌ها

وقتی به اسباب کشی فکر می‌کنیم، بسته‌بندی وسایل آشپزخانه را سخت‌ترین بخش کار قلمداد می‌کنیم. درست هم هست. وسایل و لوازم آشپزخانه، شکستنی و با اشکال نامنظم هندسی‌اند. جای دادن چندین کتاب درون کارتن در این میان شاید چندان سخت به نظر نرسد اما اگر این کار را دست‌کم بگیرید، ممکن است عواقب بدی به بار آید. کتاب‌های درون کارتن‌ها خیلی زود به‌شدت سنگین می‌شوند. ممکن است هنگام جابه‌جایی کارتن پاره شده و کوهی از کتاب بر سر لوازم دیگر فرود آید. پس باید نکاتی را در بسته‌بندی آنها در نظر بگیرید. 

اثاث کشی اثاثیه منزل با بسته بندی حرفه ای

آماده سازی کتاب‌ها پیش از بسته‌بندی  

  • پیش از بیرون کشیدن کتاب‌ها از قفسه و ریختنشان کف خانه، آنها را مرتب و گردگیری کنید. 
  • کتاب‌ها را به دو دسته تقسیم کنید:کتاب‌هایی که می‌خواهید با خود به خانه جدید ببرید و برایتان ارزشمند‌ند و کتاب‌هایی که به‌دلیل کهنگی یا هر علت دیگری، مایل به انتقال‌شان نیستید. اگر درباره کتابی شک دارید، بهتر است آن را کنار بگذارید. اگر واقعا کتابی بود که می‌خواستید با خود ببرید، شک نمی‌کردید! 
  • برای کتاب‌های دسته دوم، تصمیم بگیرید. اگر سالم و به‌روز هستند می‌توانید آنها را به کتابخانه‌های عمومی، آسایشگاه سالمندان، مدارس و مراکز فرهنگی اهدا کنید. خوبی کتاب این است که می‌توان به‌راحتی آن را به دیگران هدیه داد. اگر بیش از حد کهنه و فرسوده‌اند یا محتوایشان به درد کسی نمی‌خورد، آنها را به بازیافت بدهید. 
  • حال، برای بسته‌بندی کتب باقی‌مانده، کارتن‌های مناسب، کاغذ بسته‌بندی نرم و چسب نواری محکم و یک ماژیک تهیه کنید. کارتن‌ها باید ابعاد کوچک تا متوسط داشته باشند. 
  • اگر مجبور شدید از کارتن‌های بزرگ استفاده کنید، اشکالی ندارد. فقط آنها را تا بیش‌ازحد پر نکنید. 
  • کارتن‌ها را بررسی کنید تا از نبود پارگی و فرسودگی در آنها مطمئن شوید. حواستان باشد که کارتن‌ها تمیز و خشک باشند. 
  • دور تا دور کارتن و ته آن را چسب بزنید. بخش زیرین کارتن کتاب باید محکم باشد. 
  • انتهای هر کارتن را با یک یا چند ورق کاغذ بسته‌بندی بپوشانید. این لایه کاغذ، مانند یک لایه محافظ بین کتاب‌ها و کف کارتن عمل می‌کند. 
  • تاب‌هایی که برایتان بسیار ارزشمند و نفیس هستند را با کاغذ بسته‌بندی بپوشانید. می‌توانید به‌جای قراردادنشان کنار سایر کتب،‌ آنها را به‌طور جداگانه بسته‌بندی و با ماشین خودتان حمل کنید. 
    حال آماده‌اید تا کار قرار دادن کتاب‌ها درون کارتن‌ها را شروع کنید. 

3 روش قرار دادن کتاب‌ها درون کارتن 

برای قرار دادن و بسته‌بندی حرفه‌ای کتاب‌ها درون کارتن، سه روش وجود دارد:به کف خواباندن کتب، ایستاده قراردادن و روش ستون فقرات. 

1. به کف خواباندن  

در این حالت کتاب‌ها را روی یک طرف جلد خوابانده و آنها را روی هم قرار می‌دهید. این روش ساده‌ترین و امن‌ترین روش جای دادن کتاب‌ها درون کارتن است. اگر از این روش استفاده کردید، حتما کتاب‌های حجیم و سنگین‌تر را در انتهای کارتن قرار دهید. می‌توانید بین طبقات کتاب‌ها ورقه‌های کاغذ بسته‌بندی قرار دهید تا حفاظت بیشتری داشته باشند. 

2. ایستاده قرار دادن 

در این حالت کتاب‌ها را مانند قفسه کتابخانه درون کارتن می‌چینید. کتاب‌ها را طوری قرار دهید که ورق‌های آنها به‌سمت دیواره‌های کارتن باشند. بسته به نوع جلو و قطع کتاب، این روش گاهی بهتر از روش اول است. 

3. ستون فقرات 

ستون فقرات

در این روش، شیرازه کتاب یعنی همان بخش باریک که صفحات را نگه می‌دارد، به‌سمت انتهای کارتن قرار می‌گیرد و ورقه‌های کتاب رو به بالاست. 
انتخاب هریک از این روش‌ها به عهده شماست. بسته به نوع و تعداد کتاب‌ها یک یا چند روش را انتخاب کنید. در هرکدام از این روش‌ها، فضاهای خالی وجود دارند که باید آنها را با کاغذهای مچاله‌شده، پلاستیک حبابی و حتی جوراب و سایر البسهٔ نرم پر کنید تا مانع از تکان خوردن کتب هنگام اثاث‌کشی شوید. 

کارهای باقی‌مانده پس از بسته‌بندی کتاب‌ها 

کارتن‌ها را با ماژیک نام‌گذاری کنید. مشخص کنید که هر بسته کتاب باید به کدام قسمت از خانه برود. 

  • در صورتی که کتاب‌های بسیار نفیس و سنگین دارید، بهتر است آنها را به‌جای کارتن،‌ در چمدان چرخ‌دار گذاشته و حمل کنید. این چمدان‌ها بهترین وسیله برای حمل کتاب‌ها هستند. با این حال ممکن است به آنها دسترسی نداشته باشید. 
  • کتاب‌ها همواره باید در کف خودروی شما یا کامیونت حمل بار قرار گیرند. به این شکل احتمال سقوط آنها هنگام عبور از یک پیچ تند برطرف می‌شود. همچنین بهتر است هنگام حمل کتاب‌ها، آنها را به‌دور از وسایل و لوازم شکستنی قرار دهید. 
    چه کارهایی نباید هنگام بسته‌بندی کتاب انجام دهید؟

برای یک اسباب کشی ساده و راحت، هنگام بسته‌بندی کتاب‌ها، باید مراقب موارد زیر باشید: 

  1. از کارتن‌های آسیب‌دیده و آنهایی که برای بسته‌بندی غذا به کار می‌رفته‌اند، استفاده نکنید. 
  2. از کارتن‌های بزرگ برای جای‌دادن کتاب‌ها استفاده نکنید. کتاب‌ها وقتی روی هم تلنبار شوند، به‌سرعت سنگین می‌شوند. وزن مناسب یک کارتن پر از کتاب، حدود 10 کیلوگرم است. 
  3. کتاب‌ها را در حالی که شیرازه‌شان رو به‌سمت بیرون کارتن است، بسته‌بندی نکنید. در این صورت، احتمال آسیب رسیدن به لبه‌های کتاب بیشتر می‌شود. 
  4. کتاب‌ها را بیش از حد تنگ و به‌هم‌چسبیده بسته‌بندی نکنید چون ممکن است وسط زور زدن برای جا دادن آنها، یکی از کتاب‌های زیرین بر اثر فشار آسیب ببیند. 
  5. کتاب‌های کوچک و جیبی را لابه‌لای کتاب‌های بزرگ جای ندهید. شکاف‌ها و فضای خالی بین کتاب‌ها باید با کاغذ بسته‌بندی یا پلاستیک حبابی پر شوند. 

خلاصه کلام 

معمولا اثاث‌کشی آسان نیست اما همیشه ترفندهایی برای کاستن از دشواری این کار وجود دارد. برای اسباب کشی در تهران و سایر شهرستان ها می‌توانید از خدمات‌دهندگان آنلاین استفاده کنید. در این بین اگر خودتان بسته‌بندی و جمع‌کردن لوازم را به عهده می‌گیرید، بهتر است توصیه‌های این مطلب را به کار ببندید. 


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع