مواد لازم برای آش مصطفی اراک
- برنج 200 گرم
- نخود 100 گرم
- برگ چغندر 500 گرم
- کشک 150 گرم
- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
- نعنا خشک، زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه آش مصطفی اراک
نخود را که از شب قبل خیس کردهاید با مقداری آب روی حرارت قرار می دهید.
پس از یک ساعت، برنجی که از قبل خیس کرده اید را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و نرم شود.
سپس سبزی برگ چغندر که بیشتر به صورت خشک استفاده می شود و آن را خیس نموده اید به آش اضافه کنید.
هنگامی که سبزی پخته شد، پیاز داغ را به آش بیفزایید.
مقداری روغن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید، روغن که داغ شد 1 قاشق زردچوبه بعد 1 قاشق نعنا خشک را در روغن بریزید و از روی شعله بردارید و سریع به آش در حال جوش اضافه کنید. این کار باعث می شود تا آش شما طعم بهتری داشته باشد.
کشک در آخر اضافه می شود و شعله را خاموش کنید.
در پایان مقداری نعنا داغ و پیاز داغ و کشک روی آش ریخته می شود.
نکات تکمیلی در مورد آش مصطفی اراک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
آش مصطفی اراک را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .