مواد لازم برای استیک شترمرغ
- گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه شده :150 گرم
- فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر :یک سوم قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل :نصف پیمانه
- جعفری خردشده :نصف پیمانه
- سیر :دو حبه
- روغن زیتون :سه قاشق غذاخوری
- نمک :به میزان لازم
طرز تهیه استیک شترمرغ
ابتدا کاسه ای بردارید و پودر زنجبیل ، فلفل سیاه ، روغن زیتون ، پودر سیر را بریزید و مخلوط کنید. سپس سیر و جعفری را خرد کرده و بیافزایید.
در ادامه گوشت ران شترمرغ را به شکل ورقه ای برش زده و کمی بکوبید تا نازک شود ، سپس در مخلوط فوق بخوابانید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.
بعد از سپری شدن این مدت زمان ، گوشت را از یخچال خارج کرده و در روغن داغ سرخ کنید.
بعد از اینکه گوشت به خوبی سرخ شده و پخت آن را در ظرف مورد نظر قرار داده و با چند برگ جعفری تزیین کرده و با سس دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد استیک شترمرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
استیک شترمرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .