طرز تهیه برنج چینی
برنج چینی یکی از محبوب ترین انواع غذاهای شرقی است که منشا آن مهاجران چینی هستند که در اواخر قرن نوزدهم در سان فرانسیسکو سر کار آمدند. آن ها این دستورالعمل را برای استفاده مجدد از باقی مانده های گوشت و سبزیجات اختراع کردند و با مخلوط کردن آن ها با برنج بیش ترین استفاده را از آن ها کردند. این غذای چینی در آشپزخانه بسیاری از کشورها جای گرفته است، بنابراین برخی از ترکیبات محلی در آماده سازی آن ها گنجانده شده اند.
مواد اولیه پایه:
- برنج
- سبزیجات
- تخم مرغ
- گوشت
برای آماده سازی دستورالعمل لذیذ برنج سرخ شده، اولین چیزی که به آن نیاز دارید برنج سفید پخته شده است. در حالت ایده آل، بهتر است روز قبل آماده شده باشد و باید در یخچال نگهداری شود. علاوه بر برنج، باید سبزیجات و گوشت را که می خواهید آماده کنید . رایج ترین آن ها استفاده از پیاز، هویج، نخود فرنگی و جوانه لوبیا هستند. اگر از روز قبل در یخچال کدو یا لوبیا سبز،دارید آن ها را استفاده کنید.
گوشت، مرغ، گوشت گوساله معمولا گزینه های عالی هستند همچنین می توانید سس را اضافه کنید، استفاده از میگو برای تهیه غذا هم رایج است . تقریبا همیشه، برنج چینی با روش های بسیار متفاوتی به جوش می آید. بهتر است در ظرف جداگانه ای تخم مرغ ها را آماده کرده و با غذا مخلوط کنید .
زنجبیل و سویا سس
در صورت امکان، از زنجبیل تازه استفاده و آن را قبل از ترکیبات دیگر به گونه ای که طعم آن را جذب کنند، سرخ کنید بهتر است اما باید خیلی مراقب باشید چون زنجبیل خیلی سریع می سوزد.
نکات مهم و رازهای پخت برنج چینی و طرز تهیه برنج سرخ شده خوشمزه :
برای درست کردن این غذا، داشتن تمام مواد تشکیل دهنده پخته و خرد شده بسیار مهم است. پخت وپز باید سریع و با حداکثر حرارت باشد. روش ایده آل آن است که برنج چینی را در یک ماهی تابه گود آماده کنید، اما همچنین می توانید آن را در تابه بریزید.
مهم است که از برخی انواع چربی برای سرخ کردن هر یک از مواد اولیه استفاده کنید. در رستوران ها، آن ها اغلب از چربی حیوانی استفاده می کنند تا طعم بیشتری به آن بدهند. با این حال، اگر می خواهید غذای سالم تری داشته باشید، بهتر است از روغن زیتون یا روغن کنجد استفاده کنید.
باید ماهی تابه را با حداکثر حرارت داغ کنید، هر کدام از مواد اولیه را به طور جداگانه حداکثر 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید.
نباید سبزیجات را زیاد بپزید بنابراین آن ها خیلی نرم نیستند.
دستورالعمل عالی برای طرز تهیه برنج چینی و میگو لذیذ:
مواد اولیه :
- 2 عدد تخم مرغ عسلی
- 1مشت ریشه لوبیا
- زنجبیل تازه
- 2یا3 پیاز خرد شده
- یک دسته کرفس
- 1 فنجان میگو تازه بدون پوست ( 150 گرم )
- 2 فنجان برنج سفید پخته شده که قبلا پخته شده بودند ( 400 گرم )
- 1 / 2 فنجان سبزیجات منجمد:هویج، ذرت و نخود فرنگی
- روغن گیاهی، نمک، فلفل، سس سویا ( به سلیقه )
طرز تهیه برنج چینی
در تابه ای گود داغ، کمی روغن بریزید.
زنجبیل را سرخ و کنار بگذارید.
میگو را دو دقیقه سرخ کنید ( تا زمانی که تغییر رنگ دهد ) کنار بگذارید.
تمام سبزیجات را 4 دقیقه سرخ کنید
سس سویا، زنجبیل و برنج را اضافه کنید. به هم بزنید.
میگو و تخم های خود را نیز اضافه کنید.
تا زمانی که همه چیز به خوبی مخلوط شوند به هم بزنید.
نکات تکمیلی در مورد برنج چینی با میگو
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
برنج چینی با میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .