وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

پاستیل | طرز تهیه پاستیل اناری و طعم های دلخواه فوق العاده خوشمزه

پاستیل | طرز تهیه پاستیل اناری و طعم های دلخواه فوق العاده خوشمزه

به جا خریداری کردن پاستیل ها اگر مقداری سلیقه به خرج دهید می توانید در طعم ها و شکل های مختلف پاستیل درست کنید.

طرز تهیه پاستیل اناری و دیگر طعم های بی نظیر

پاستیل در میان کودکان و حتی بسیاری از بزرگ سالان بسیار محبوب می باشد ، اما گاهی اوقات سلیقه افراد در آشپز بودن می تواند به کمک شان بیاید و با وجود این هنر هر طعمی از پاستیل را که می خواهند در خانه و به صورت کاملا طبیعی و بدون مواد مضر درست کنند ، ما در ادامه این مقاله از بخش آشپزخانه نمناک به شما کمک می کنیم که پاستیل را با طعم واقعی و دوست داشتنی تر از همیشه درست کنید.

مواد لازم برای پاستیل انار

  •  شکر :یک دوم پیمانه
  • گلوکز:  مایع یک چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین :یک چهارم پیمانه
  • آب میوه طبیعی (آب انار) :150 میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)
پاستیل
پاستیل با شکل انار

طرز تهیه پاستیل انار

ابتدا یک ظرف فلزی بردارید و شکر، پودر ژلاتین، گلوکز و آب میوه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

بعد از اینکه همه مواد با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

قالب های مورد نظر را با آب سرد مرطوب کرده و مواد پا ستیل(Gummy candy) را به تدریج داخل آن ها بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را ببندد.

 پاستیل اناری

پاستیل قالبی با طعم انار

مواد لازم برای پاستیل با طعم های مختلف

  • پودر ژله بیرنگ: 2 قاشق غذاخوری
  • آب سرد:نصف پیمانه
  • گلوکز:1 قاشق غذاخوری
  • شکر:1 قاشق غذاخوری در صورت تمایل
  • طعم دهنده میوه ای:چند قطره در صورت تمایل
  • رنگ خوراکی به دلخواه

پاستیل خانگی

روش تهیه پاستیل خوشمزه در منزل :

در یک ظرف فلزی 2 قاشق پودر ژلاتین را بریزید و نیم پیمانه آب به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

در حین مخلوط کردن رنگ خوراکی مورد نظرتان را نیز اضافه کنید و در صورت تمایل به شکر و طعم دهنده در این مرحله می توانید اضافه کنید.

گلوکز را هم در آخر اضافه کنید و ظرف حاوی ژلاتین را به روش بن ماری روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا جایی که گلوکز کاملا حل شود.

دقت کنید که ژله به نقطه جوش نرسد و 15 الی 20 دقیقه مواد ژله را باید روی بخار آب جوش هم بزنید.

در حین هم زدن کف های روی ژله را بگیرید تا شفاف تر شوند. بعد از 20 دقیقه هم زدن مواد ژلاتین را مستقیم داخل قالب های سیلیکونی مورد نظرتون بریزید.

سپس قالب ها را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا ژله ها 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بماند تا کاملا سفت شوند.

همین روش را میتوانید با رنگ های مختلف تکرار کنید و پاستیل های رنگی رنگی داشته باشید.

بعد از گذشت چند ساعت قالب ژله ها را از یخچال بیرون بیاورید و به راحتی از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر تان سرو کنید.

پاستیل ها در ظرف های در دار یک تا دو ماه در یخچال قابل نگهداری هستند.

به‌جای پودر ژله میتوانید از آب میوه های مختلف ، شربت ها و یا نوشابه استفاده کنید که در این صورت باید از پودر ژله بیشتری استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد پاستیل اناری

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
پاستیل اناری را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع