مواد لازم برای مخلوط کردن ادویه کاری ماهی
- تخم گشنیز:2 قاشق چای خوری
- تخم زیره :2 قاشق چای خوری
- دانه فلفل:2 قاشق چای خوری
- هل با غلاف:1 قاشق چای خوری
- سیر:1 قاشق چای خوری
- دارچین:چند تکه کوچک
- فلفل چیلی آسیاب شده :1 قاشق چای خوری
- جوز رنده شده :1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای کاری ماهی هندی
- فیله ماهی :900گرم
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده:مقداری
- روغن آفتابگردان :2 قاشق غذا خوری
- پیاز خرد شده :2 عدد
- مخلوط ادویه ها :2 قاشق غذا خوری
- زردچوبه آسیاب شده :½ قاشق چای خوری
- سیر خرد شده :دو حبه
- زنجفیل خرد شده :چند تکه
- آب تمبر هندی :3 قاشق غذا خوری
- آویشن برگ:دو ساقه
- رازیانه:½ چای خوری
- آب :450 میلی لیتر
طرز تهیه کاری ماهی هندی
ابتدا ماهی را تکه تکه کرده و با نمک و فلفل مخلوط کنید تا طعم بگیرد، در این فاصله ادویه ماهی را آماده نمایید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و تخم گشنیز ، تخم زیره ، دانه فلفل ، هل ، سیر و دارچین را بریزید و خوب تفت دهید تا عطر آن ها بلند شود.
سپس از روی حرارت بردارید و بعد از اینکه خنک شد با چیلی و جوز هندی مخلوط کرده و آسیاب نمایید.
پیاز را خرد کرده و با روغن آفتابگردان خوب سرخ کنید، سپس زردچوبه و ادویه ماهی که آماده کرده اید را بریزید و تفت دهید.
در ادامه ماهی را افزوده و بقیه مواد را هم بریزید و اجازه دهید برای 10 تا 15 دقیقه بپزد و جا بیافتد.
بعد از اینکه ماهی به پخت ایده آل رسید و سس غلیظ شد آن را در ظرف مورد نظر بکشید و با برنحی که از قبل آماده کرده اید میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کاری ماهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کاری ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .