مواد لازم کنسرو لیمو (Preserved lemon)
- لیموترش :8 تا 10 عدد
- نمک:نصف پیمانه
- آب لیمو ترش تازه :در صورت نیاز
درست کردن کنسرو لیمو ترش
طرز تهیه کنسرو لیمو (Preserved lemon)
یک شیشه تمیز و استریل شده آماده کنید که در هم داشته باشدو بعد2 قاشق غذاخوری نمک را در ته شیشه بریزید.
لیموها راپس از شستن و خشک کردن به اندازه نیم سانتیمتر از سر بزنید. سپس لیموها را به چهار قسمت تقسیم کنید. ولی ته آنها را نبرید.
لیموها را باز کنید و به مقدار زیادی نمک داخل و بیرون آن بریزید.
سپس لیموها را داخل شیشه گذاشته و آنها را فشار دهید تا آب آنها خارج شود و آب لیمو تا بالای شیشه برسد.
شیشه را با لیمو پر کنید و اگر آب لیمو تا بالای شیشه نیامد مقداری آب لیموی تازه گرفته شده را به شیشه اضافه کنید. در آخر روی لیموها 2 قاشق غذاخوری نمک بریزید.
در شیشه را کامل ببندید و به مدت 2 روز در دمای اتاق بگذارید.هر از گاهی شیشه را سروته کنید.
بعد به مدت 3 هفته شیشه ها را در یخچال بگذارید تا پوست لیموها نرم شوند و در این مدت گهگاهی هم شیشه را سروته کنید.
هنگام استفاده از کنسرو ، لیموها را از شیشه در بیاورید و زیر آب سرد خوب بشویید تا نمکهای اضافه آن بروند.
هسته لیمو را قبل از استفاده دربیاورید. کنسرو لیمو را میتوانید به مدت 6 ماه در یخچال نگهداری کنید.
نکته :
داخل شیشه های کنسرو لیمو میتوانید ادویه هایی مثل تخم گشنیز، دانه فلفل، ساقه دارچین ، میخک و برگ بو اضافه کنید تا خوش طعم تر و خوش عطر تر شود.
کنسرو لیمو
نکات تکمیلی در مورد کنسرو لیمو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
کنسرو لیمو را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .