روش درست کردن بلوندی شکلات چیپسی
بلوندی نام کلی شیرینی هایی هست که با استفاده از شکر قهوه ای درست میشن. علاوه بر مواد اصلی این شیرینی، که در ادامه می بینید، از چیپس شکلات و خشکبار متنوعی میشه در این شیرینی استفاده کرد.
مواد لازم برای بلوندی شکلات چیپسی
- آرد 1 فنجان
- بکینگ پودر نصف ق چ
- جوش شیرین یک چهارم ق چ
- نمک نصف ق چ
- کره ذوب شده سرد یک سوم فنجان
- شکر قهوه ای روشن 1 فنجان
- تخم مرغ بزرگ 1 عدد
- عصاره وانیل 2 ق چ
- شکلات چیپسی 1 فنجان
مواد لازم برای گاناش
- شکلات چیپسی 115 گرم
- خامه سنگین نصف فنجان
طرز تهیه بلوندی شکلات چیپسی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید .
یک سینی مربع 22 سانتی را با کاغذ روغی بپوشانید .
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را باهم مخلوط نمایید .
شکر قهوه ای و کره ذوب شده را با همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست شود . تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند .
مخلوط آرد را به کره اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود در آخر شکلات چیپسی ها را با خمیر مخلوط نمایید.
خمیر را کف سینی هن کرده صاف کنید و به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید و اگر خلال دندان وسط آن زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید سینی را از فر خارج نمایید .
بعد ازین که بلوندی شکلات چیپسی کاملا خنک شد گاناش رویش را آماده کنید .
خامه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود ولی به جوش نیاید سپس خامه داغ را روی شکلات ریخته و 3 دقیقه بگذارید بماند .
به آرامی خامه و شکلات را هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شده و با خامه ترکیب شود سپس با قاشق گاناش را روی بلوندی ریخته و برش بزنید .
نکات تکمیلی در مورد بلوندی شکلات چیپسی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
بلوندی شکلات چیپسی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .