وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “بوقلمون بریان با سس مارمالاد”

طرز تهیه “بوقلمون بریان با سس مارمالاد”

بوقلمون خواص بسیاری دارد از جمله باید به داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز اشاره کرد.در ادامه طرز تهیه “بوقلمون بریان با سس مارمالاد” را برای شما شرح خواهیم داد.

 مواد لازم برای بوقلمون بریان با سس مارمالاد

  • بوقلمون :یک عدد 7 تا 9 کیلوگرمی
  •  روغن گیاهی :یک و نیم قاشق غذاخوری
  •  نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
  •  نان تست :یک ورق
  •  پاپریکا دودی :نصف قاشق چایخوری
  •  هویج :450 گرم
  •  هویج فرنگی :450 گرم
  •  روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری 
  •  سیر :سه حبه
  •  پیاز :به مقدار لازم
  •  مارمالاد مرکبات (به طعم دلخواه) :¼ پیمانه
  •  پوست پرتقال :نصف قاشق چایخوری
بوقلمون بریان

طرز تهیه بوقلمون بریان با سس مارمالاد

ابتدا بوقلمون را پاک کرده و دل و جگر و گردن آن را بشویید و کنار بگذارید.بوقلمون را شسته و خوب خشک کنید، سپس همه جای آن را با نمک ، فلفل و روغن مزه دار کرده و پاهای آن را به هم ببندید.

شکم بوقلمون را با مواد دلخواه پر کرده و یک ورق نان تست را به عنوان در جلوی شکم آن قرار دهید. بوقلمون را در سینی فری که چرب کرده اید قرار دهید طوری که سینه آن رو به بالا باشد.

روی بوقلمون کمی پاپریکا بپاشید و آن را با فویل بپوشانید و برای 4 تا 5 ساعت در فری که با دمای 325 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید تا بپزد.یک ساعت آخر پخت فویل را بردارید تا بوقلمون برشته شود.

در طول پخت برای چند بار سسی که داخل سینی جمع شده را برداشته و روی بوقلمون بریزیدزمان پخت بوقلمون به وزن آن بستگی دارد ، یعنی هر 450 گرم گوشت بوقلمون 20 دقیقه زمان لازم دارد تا بپزد.

در این بین آب بوقلمون و سبزیجات کبابی را آماده کنید.دل ، جگر و گردن بوقلمون را شسته و با پیاز ، نمک ، فلفل، رب و آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و تا بپزد.

 در این فاصله هویج را کمی آبپز کرده و آن را خلالی خرد کنید .یک عدد پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود ، سپس سیر را خرد و یا رنده کرده و اضافه نمایید.

در نهایت هویج خرد شده را هم بریزید و همه سبزیجات را خوب سرخ کنید.پوست لیمو را رنده کرده و به همراه مارمالاد به تابه سبزیجات بیافزایید و آب بوقلمون را بریزید و برای نیم ساعت بپزید تا کمی جا افتاده و غلیظ شود..

بعد از پایان پخت بوقلمون ، آن را از فر خارج کرده و مواد داخل شکم را خالی کرده و سبزیجات کبابی را کنار آن بریزید و سرو کنید.

بوقلمون بریان با سس مارمالاد

 

نکات تکمیلی در مورد بوقلمون بریان با سس مارمالاد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 35دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 7 ساعت میباشد .
بوقلمون بریان با سس مارمالاد را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع