مواد لازم برای تهیه تباهگ:
- گوشت خشک شده:به مقدار نیاز
- نمک و فلفل:به میزان لازم
روش درست کردن تباهگ
داخل قابلمه ای مناسب هر مقداری گوشتی را که در نظر دارید با مقداری آب و نمکو فلفل روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
بعد از مقداری جوشیدن و نرم شدن گوشت آن را داخل صافی بریزید و آب آن را جدا کنید.
سپس گوشت نرم شده را در مقداری روغن سرخ کنید.
از آب گوشت هم برای درست کردن برنج مصرف میکنند ، چون طعم خوبی به برنج میدهد.
گاهی هم بعد از به جوش آمدن گوشت مقداری برنج داخل آن میریزند و به صورت استامبولی مصرف میکنند.
نکات تکمیلی در مورد تباهگ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
تباهگ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .