وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “تباهگ” غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان

طرز تهیه “تباهگ” غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان

طرز تهیه “تباهگ” غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان را می توانید در ادامه مطلب مشاهده کنید

مواد لازم برای تهیه تباهگ:

  • گوشت خشک شده:به مقدار نیاز
  •  نمک و فلفل:به میزان لازم

تباهگ

روش درست کردن تباهگ

داخل قابلمه ای مناسب هر مقداری گوشتی را که در نظر دارید با مقداری آب  و نمکو فلفل روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

بعد از مقداری جوشیدن و نرم شدن گوشت آن را داخل صافی بریزید و آب آن را جدا کنید.

 سپس گوشت نرم شده  را در مقداری روغن سرخ کنید.

از آب گوشت هم برای درست کردن برنج مصرف میکنند ، چون طعم خوبی به برنج میدهد.

گاهی هم بعد از به جوش آمدن گوشت مقداری برنج داخل آن میریزند و به صورت استامبولی مصرف میکنند.

نکات تکمیلی در مورد تباهگ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
تباهگ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع