وی فور یو
9 ماه پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه ترشی زنجبیل خوشمزه به دو روش+ مواد لازم

طرز تهیه ترشی زنجبیل خوشمزه به دو روش+ مواد لازم

ژاپنی‎ ها ترشی زنجبیل را مخصوص برای سرو در کنار سوشی آماده می کنند، اما شما میتوانید ترشی زنجبیل را درکنار هر غذایی که دوست دارید میل کنید.

طرز تهیه ترشی زنجبیل به دو روش متفاوت

زنجبیل ریشه‌ای با خاصیت دارویی است که خواص درمانی دارد. از زنجبیل نه تنها می توان به صورت پودر، رنده شده و... به عنوان چاشنی غذا استفاده نمود بلکه تهیه ترشی زنجبیل و مصرف این ترشی با طعم تند و آتشین با سایر غذاها بسیار دلچسب است. اگر علاقه به خوردن ترشی های تند و آتشین دارید، حتما با توجه به رسپی های این بخش از آشپزخانه پلاس وی در خانه ترشی زنجبیل تهیه کنید، ژاپنی‎ ها ترشی زنجبیل را مخصوص برای سوشی تهیه کرده‎اند و به آن ترشی سوشی یا زنجفیل سوشی نیز می ‎گویند.

طرز تهیه ترشی پوره زنجبیل

روش اولی که در این بخش از آشپزخانه پلاس وی به عنوان ترشی زنجبیل آموزش خواهیم داد، طرز تهیه ترشی پوره زنجبیل است که به شرح زیر است.

ترشی زنجبیل

مواد لازم ترشی پوره زنجبیل

مواد لازم مقدار
زنجبیل 500 گرم
سرکه  1 لیوان
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی زنجبیل

  1. زنجبیل را پوست بگیرید.
  2. زنجبیل ها را درون میکسر یا غذاساز بریزید تا کاملا پوره شود.
  3. در یک ظرف جادار و کاسه بزرگ پوره زنجبیل را بریزید.
  4. تخم گشنیز را پودر کنید.
  5. پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، ادویه کاری، سرکه و مقداری نمک را به زنجبیل ها بیافزایید.
  6. تمامی مواد را به خوبی مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شوند.
  7. ترشی را در شیشه تمیز درب دار بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.

نکات مهم

  • برای افزایش ماندگاری و جلوگیری از کپک زدن ترشی به مواد ترشی نصف لیوان روغن زیتون بیافزایید.
  • ترشی زنجبیل به صورت کاملا تند درست می شود و اگر تمایل به تند شدن این ترشی ندارید، می توانید فلفل قرمز را حذف کنید.

پوره زنجبیل

طرز تهیه ترشی زنجبیل به صورت اسلایسی

شما می توانید به روش زیر نیز ترشی زنجبیل خوشمزه تهیه نمایید.

مواد لازم برای تهیه ترشی زنجبیل

مواد لازم مقدار
زنجبیل تازه 450 گرم
سرکه سفید 2 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
نمک 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی زنجبیل اسلایسی

  1. زنجبیل ها را بشویید و پوست بگیرید.
  2. زنجبیل ها را به اندازه دلخواه به صورت خیلی نازک با چاقو برش بزنید.
  3. برش های زنجبیل را در ظرفی ریخته و روی زنجبیل ها نمک بریزید.
  4. اجازه دهید زنجبیل ها نمک پاشیده یک ساعت به همان صورت باقی بمانند.
  5. بعد از یک ساعت زنجبیل ها را روی دستمال تمیزی بریزید.
  6. درون ظرفی سرکه و شکر را با یکدیگر مخلوط نمایید.
  7. ظرف حاوی سرکه و شکر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
  8. سپس زنجبیل ها را به آن اضافه کنید تا به رنگ صورتی در بیاید.
  9. زنجبیل ها را درون شیشه تمیز و درب دار بریزید.
  10. شیشه را با سرکه پر کنید و با سلفون روی در آن را بپوشانید و سپس درب آن را ببندید تا هوا به داخل شیشه نفوذ نکند.

نکات مهم

  • شما می توانید ترشی زنجبیل را 6 ماه درون یخچال نگه دارید.

نکات تکمیلی در مورد ترشی زنجبیل

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
ترشی زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع