طرز تهیه ته چین مرغ بدون فر
اگر از طرفداران ته چین هستید میدانید که دستور پخت ساده و راحتی دارد و اگر برنج و مرغ پخته آماده داشته باشید خیلی سریع آن را تهیه می کنید. اگر در خانه فر ندارید و یا دلتان میخواهد ته چین را داخل قابلمه و یا تابه بپزید ، به راحتی این کار را میتوانید انجام دهید. ته چین مرغ، گوشت ، بادمجان و همچنین بسیاری از ته چین های مجلسی را به راحتی و بدون فر میتوانید طبخ کنید.در این مطلب ما شما را با طرز پخت ته چین مرغ بدون فر آشنا میکنیم.
مواد لازم برای ته چین مرغ بدون فر (ماهیتابه ای)
- سینه مرغ :1 عدد
- برنج آبکش (زنده برداشته شود) :2 پیمانه
- تخم مرغ :2عدد
- ماست :2 فنجان
- آب مرغ :2فنجان
- دارچین ،نمک و فلفل :به میزان دلخواه.
- پیاز :1 عدد
- زعفران :به میزان کافی
- کره :50 گرم
- روغن مایع :1 قاشق غذاخوری
دستور پخت ته چین مرغ بدون فر
مرحله اول:
برای درست کردن ته چین مرغ ابتدا سینه مرغ را با پیاز، آبپز کرده و 2 فنجان آب مرغ را نگه داشته و سپس مرغ را ریش ریش کنید.
مرحله دوم:
تخم مرغ را در یک ظرف شکسته و بعد ماست و آب مرغ را به آن اضافه کرده و با زعفران، دارچین و نمک و فلفل کاملا مخلوط کنید.بعد برنج را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
مرحله سوم:
در یک ماهیتابه کره و روغن را ذوب کرده و وقتی کاملا داغ شد نصف مواد ته چین را با یک کف گیر در ماهیتابه بریزید.4 الی 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خودش را بگیرد و بعد باقیمانده برنج را بریزید.
مرحله چهارم:
چند دقیقه اجازه دهید تا مقداری آب آن تبخیر شود و بعد مرغ ریش ریش شده را به داخل برنج فشار دهید و در را بگذارید تا به مدت یک ساعت و نیم دم بکشد. بیشتر شبیه کیک میشود.
نکات تکمیلی در مورد ته چین مرغ بدون فر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
ته چین مرغ بدون فر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .