مواد لازم برای تیلاپیا با طعم آب پرتقال و ریحان
فیله ماهی تلاپیا 4 تکه
آب پرتقال 2 پیمانه + 3 قاشق غذاخوری
کره 6 قاشق غذاخوری
خرده نان 3/4 پیمانه
سیر خرد شده 2 حبه
ریحان تازه خرد کرده 1 قاشق غذا خوری
نمک و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه تیلاپیا با طعم آب پرتقال و ریحان
برای تهیه تیلاپیای پرتقالی، ابتدا درجه فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
سپس 1 و 1/2 پیمانه آب پرتقال را در کیسه پلاستیکی بریزید و فیله های ماهی تیلاپیا را به آن بیفزایید.
کیسه را بفشارید تا هوای اضافی آن خارج شود. درب کیسه را خوب ببندید.
کیسه را در یخچال به مدت 3 ساعت قرار دهید.
خرده نان، 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال، سیر و ریحان را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.
تیلاپیا را از آب پرتقال خارج کنید و تکان دهید تا مایع زیادی آن حذف شود.
فیله ها را در ظرف فر قرار دهید و نمک، سرکه و ادویه مورد نظرتان را به آن اضافه نموده و 1/2 پیمانه آب پرتقال را بر روی فیله ها بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و در حدود 15 دقیقه در فر قرار دهید تا مایع جذب ماهی شود.
تیلاپیای پرتقالی را از فر خارج نموده و در ظرف موردنظر خود سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد تیلاپیا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
تیلاپیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .