مواد لازم برای خورش سیب و پیاز
- یک:پیاز زرد کوچک ، نازک خرد شده
- یک فنجان: سیب پوست کنده و بخار پز شده
- دو قاشق غذا خوری:روغن زیتون
- یک قاشق غذا خوری:سرکه سیب
- دو قاشق چای خوری:آویشن خشک
- دو قاشق چای خوری:رزماری خشک
- یک قاشق غذا خوری: شکر قهوه ای
- به مقدار لازم: نمک و فلفل سیاه
- به مقدار لازم: فلفل قرمز
- سه تکه:گوشت گاو
- یک قاشق غذا خوری:روغن زیتون
طرز تهیه خورش سیب و پیاز
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون داخلش بریزید
و گوشت مزه دار شده با نمک ، فلفل و ادویه های دیگر را داخلش تفت دهید حدودا هر طرف گوشت را به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
سپس سیب ، پیاز ، شکر ،آویشن ، رزماری ، سرکه سیب و 2 قاشق روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و در بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و به مدت 15 دقیقه آرام بپزند.
گوشت را در ظرف مورد نظرتان بریزید و مخلوط پخته شده سیب و پیاز را به هر مدلی که دوست داشتید روی گوشت بریزید.
نکات تکمیلی در مورد خورش سیب و پیاز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خورش سیب و پیاز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .