وی فور یو
4 ماه پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه خورش قیسی با مرغ؛ شام خوشمزه یا ناهار مجلسی

طرز تهیه خورش قیسی با مرغ؛ شام خوشمزه یا ناهار مجلسی

خورش قیسی یاخورش قیصی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که طرز تهیه آسانی دارد و به عنوان یک غذای مقوی برای نهار و شام سرو می شود.

طرز تهیه خورش قیسی یا همان خورش آلو قیسی

خورش آلو قیسی از خورش های اصیل ایرانی می باشد که طعم ملس و لذیذی دارد. این خورش که بیشتر در شمال ایران تهیه می شود به عنوان یک غذای مجلسی در میهمانی ها و دورهمی ها برای وعده شام یا نهار قابل سرو است و جایگاهش در لیست غذا با مرغ برای شام یا نهار همیشه محفوظ است و شما طرز تهیه خورش آلو قیسی را در این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی همراه ما، دنبال می کنید.

مواد لازم خورش آلو قیسی

مواد لازم مقدار
مرغ 4 تکه
برگه زرد آلو 9 عدد
آلو سیاه 9 عدد
پیاز 2 عدد
شکر 1/2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

خورش آلو قیسی

طرز تهیه خورش آلو قیسی با مرغ

مرحله اول :

ابتدا مرغ های تمیز شده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. یک عدد پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید سپس به مرغ اضافه کنید.

مرحله دوم :

ادویه ها که شامل (نمک٬زردچوبه٬فلفل سیاه) به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. از آب مرغ حدود 1 لیوان کنار بگذارید و مرغ ها را از صافی رد کنید.

مرحله سوم : 

در یک تابه روغن بریزید و مرغ های آبکش شده را سرخ کنید.

مرحله چهارم : 

یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید. 

مرحله پنجم : 

آلو قیسی ها و آلو سیاه ها را شسته و آبکش کنید تا آب آن ها کامل جدا شود. سپس به پیاز های در حال سرخ شدن اضافه کرده و تفت دهید و در اوسط تفت دادن شکر را به آن اضافه کنید. میزان شکر و اضافه کردن یا نکردن آن کاملا سلیقه ای است.

مرحله ششم : 

قابلمه مخصوص خورشت را روی حرارت بگذارید و درون آن روغن بریزید سپس رب را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود سپس مرغ را اضافه کنید و با رب تفت دهید. 

مرحله هفتم : 

مخلوط پیاز و آلو ها را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. آب مرغی که کنار گذاشته بودید را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد.

مرحله هشتم :

زعفران دم کرده را نیز به آب خورش اضافه کنید و بگذارید تا به خورد مواد برود.

خورش شما حاضر است؛ نوش جان.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع