مواد لازم برای خورش مرغ و قارچ در مایکروویو
- مرغ (فیله شده) : 600گرم
- قارچ خرد شده :400گرم
- زرده تخم مرغ : 1عدد
- شیر :2/3 لیوان
- آرد : 1 قاشق غذاخوری
- کره : 2قاشق غذاخوری (آب شده)
- پیازسرخ شده :2 قاشق غذاخوری
- زعفران : به میزان کافی
- آبلیمو :به میزان کافی
- نمک ، فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه خورش قارچ و مرغ در مایکروویو
ابتدا فیله های مرغ را با کمی کره ، آبلیمو ، نمک و زعفران مزه دار کنید و به همراه پیاز سرخ شده و قارچ داخل ظرف گودی مخصوص مایکروویو بدون درپوش و با بالاترین قدرت به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا مواد تفت بخورند.
بعد از تایم سپری شده نصف لیوان آب جوش را به همراه زعفران آب شده داخل بقیه مواد تفت خورده شده بریزید و در ظرف را ببندید و حدود یک ربع دیگر در مایکروویو قرار دهید.
آرد را در شیر سرد حل کنید و با آب لیمو به غذا اضافه کنید و در ظرف را بردارید و 4 دقیقه دیگر در مایکروویو حرارت دهید. زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد از اینکه مرغ پخته شد آن را یکبار هم بزنید و زرده تخم مرغ زده شده را روی مواد بریزید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
- اگر میخواهید غذا را روی گاز بپزید ابتدا کره را داغ کنید و بعد فیله ها را داخلش سرخ کنید. بعد قارچ و بقیه مواد را داخلش بریزید و تفت دهید.
- زمان ریختن زرده تخم مرغ مرتباً خورش را هم بزنید تا زرده بسته نشود.
- بهتر است این خورش در فر یا مایکروویو تهیه شود.
- موقع سرو غذا به خورش کمی آبلیمو اضافه کنید.
- بهتر است قارچ را قبل از اضافه کردن کمی با آبلیموی داغ تفت دهید.
نکات تکمیلی در مورد خورش مرغ و قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
خورش مرغ و قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .