مواد لازم خورش هویج تبریزی
- گوشت مغز ران گوساله:750 گرم
- پیاز سرخ شده:2 تا 3 قاشق غذا خوری
- هویج:1 کیلو گرم
- آلوی خشک:250 گرم
- زعفران ساییده:1 تا 2 قاشق غذا خوری
- شکر:1 تا 2 قاشق غذا خوری
- روغن:150 گرم
- نمک:به قدر کافی
طرز تهیه خورش هویج تبریزی
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و گوشت را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد به آن 2 تا 3 لیوان آب اضافه کنید تا بپزد.
در این فاصله ، هویج را بشویید و لایه نازکی از آن را پوست بگیرید و به صورت ورقه ورقه خلالی کنید.
سپس در مقداری روغن تفت دهید. آلو را با هویج سرخ شده به قابلمه گوشت اضافه کنید تا همه مواد با هم بپزند.
در آخر پخت خورشت ، زعفران را به همراه مقداری شکر و نمک به خورشت اضافه کنید.
وقتی خورشت کاملا جا افتاد از روی حرارت بردارید. اگر دوست داشته باشید خورش ترش مزه باشد مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش هویج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش هویج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .