مواد لازم برای خورش گوشت و خرما
- لیمو:1 عدد
- ماست:500 گرم
- روغن کنجد:یک قاشق چای خوری
- سیب زمینی:1 عدد بزرگ
- لوبیا سبز:200 گرم
- خرما:150 گرم
- پیاز :1 عدد
- گوشت بره: 400 گرم
- آب: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- لیمو: 1 عدد
- سس و نمک و فلفل: به مقدار لازم
- گشنیز:کمی
طرز تهیه خورش گوشت و خرما
لیمو را بشویید و پوست آن را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.
سپس گوشت بره را در پوست لیمو ، ماست و آب لیمو به مدت نیم ساعت بخوابانید .
در فاصله مزه دارشدن گوشت ، سیب زمینی ها را تمیز بشویید و با پوست آن را به صورت نگینی خرد کنید .
داخل تابه ای روغن کنجد را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس سیب زمینی ها را داخل آن سرخ کنید.
هسته خرما را در بیاورید.
لوبیا سبز را هم تمیز کنید و شاخه های انتهای آن را جدا کنید و بدون بیرون آمدن دانه های درونش خرد کنید.
سپس آنها را بشویید و به همراه خرما در سیب زمینی سرخ شده کمی تفت دهید.
گوشت مزه دار شده را به همراه پیاز چهار قاچ شده به لوبیا و سیب زمینی تفت داده شده اضافه کنید و داخل آن آب بریزید و در ظرف را بببندید تا به جوش بیایند.
بعد از جوش آمدن مواد حرارت را کم کنید.تا به آرامی بپزند.
در این فاصله خیار و فلفل قرمز را خرد خرد کنید .
پوست یک عدد دیگر از لیمو ها را رنده کنید و آب آن را بگیرید سپس طبق ذائقه خودتان طعم آن را با انواع چاشنی ها یا سس ها مخلوط کنید.
وقتی خورش آماده شد آن را با چند شاخه گشنیز تزیین کنید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش گوشت و خرما
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش گوشت و خرما را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .