مواد لازم برای دونات مغزدار ایتالیایی
- آرد 3 فنجان
- شیر ولرم دو سوم فنجان
- مخمر 5 ق چ
- شکر نصف فنجان
- تخم مرغ بزرگ 2 عدد
- لیمو 1 عدد
- کره نرم شده 4.5 ق غ
- شکلات صبحانه 1 شیشه
- پودر شکر برای تزیین
- روغن کنجد یا سرخ کردنی برای سرخ کردن
- نمک 1 پینچ
طرز تهیه دونات مغزدار ایتالیایی
مخمر را به شیر ولرم (40 درجه) اضافه کرده و رویش را بپوشانید و کناری بگذارید تا عمل آید.
آرد ، شکر ، یک عدد زرده و یک عدد تخم مرغ کامل، لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید سپس مخمر را اضافه نموده و کاملا ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس کره را به خمیر اضافه کنید و دوباره ورز دهید.
خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته و رویش را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در دمای اتاق کناری بگذارید تا کاملا حجیم و دو برابر شود.
خمیر را به مدت 8-10 دقیقه ورز دهید و سپس به قطر حدود نیم سانتیمتر با وردنه بازش کنید.
با استفاده از یک لیوان خمیر ها را قالب بزنید و اضافه ها ی آن را دوباره ورز دهید و پهن کنید و قالب بزنید تا خمیر دور ریز نداشته باشید.
وسط نیمی از خمیر های قالب زده شده را کمی شکلات صبحانه بگذارید.
دور تا دور شکلات ها روی خمیر را با یک قلم مو سفیده ی تخم مرغ را که کاملا هم زده اید بکشید تا به عنوان چسب کار عمل کند و سپس خمیرهای قالب زده شده را که شکلات ندارند روی شکلات ها بگذارید و با فشار کمی اطراف دو لایه را به هم بچسبانید. 10 دقیقه به دونات ها استراحت دهید تا کمی پف کنند.
روغن را درون تابه قرار دهید تا کاملا داغ شود. نکته ی کلیدی برای پخت مناسب دونات ها دمای روغن است که باید حدود 180 درجه باشد.پس بهتر است از روغنی که در دمای بالا نسوزد و یک دماسنج آشپزخانه استفاده کنید.
دونات ها را در روغن بیندازید و در حدی که هر طرفش طلایی رنگ شود بپزید. و سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه اش کشیده شود.
نکات تکمیلی در مورد دونات مغزدار ایتالیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
دونات مغزدار ایتالیایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .