مواد لازم لیموناد زنجبیلی
- شکر 3 فنجان
- آب 16 فنجان
- برش ریشه زنجبیل 12 تا 14
- لیمو برش خورده 2 عدد
- آبلیموی تازه 4 فنجان
طرز تهیه لیموناد زنجبیلی
ریشه زنجبیل را با شکر در آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند.در حین جوشیدن هم آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. بعد از کمی جوشیدن این مواد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تابه مدت 15 دقیقه خنک شوند.
سپس زنجبیل را از داخل شهد درست شده در بیاورید و شهد بدست آمده با طعم زنجبیل را داخل یک پارچ بریزید و آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .بعد لیموناد آماده شده را به مدت 1 ساعت در داخل فریزر بگذارید تا سرد شود. هنگام سرو کردن هم میتوانید با برش های لیمو و چند تکه یخ آن را تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد لیموناد زنجبیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
لیموناد زنجبیلی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 14 نفر مناسب میباشد .