مواد لازم برای کیک مخملی
- سفیده تخم مرغ :3 عدد یا 90 گرم
- وانیل مایع:یک و 1/2 قاشق چایخوری
- آرد :200 گرم
- شکر:200 گرم
- باترمیلک :120 میلی لیتر
- روغن مایع :60 میلی لیتر
- کره در دمای 19 تا 21 درجه :55 گرم
- نمک :به مقدار لازم
- پودر کاکائو:2 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر :3 قاشق چایخوری
- رنگ خوراکی :30 میل لیتر
طرز تهیه کیک مخملی
ابتدا آرد، نمک، شکر، کاکائو و بکینگ پودر را در ظرفی بریزید و مخلوط نمایید.
روغن و کره را در کاسه ای بریزید و با دور متوسط هم زن بزنید، سپس مخلوط آرد را بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه باترمیلک را بریزید و مخلوط کنید.
در مرحله بعد سفیده ، وانیل و رنگ را در ظرف دیگری بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مخلوط سفیده را در دو مرحله به مواد قبلی اضافه نموده و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
قالب را چرب کرده و مایه کیک را بریزید و برای یک ربع تا نیم ساعت در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد کیک مخملی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک مخملی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .