مواد لازم برای کیک سیب ایتالیایی
- سیب پوست کنده خرد شده:2 پیمانه
- شکر :2/3 پیمانه
- کره :½ پیمانه
- تخم مرغ بزرگ :2 عدد
- وانیل :یک قاشق چایخوری
- آرد :¼ 2 پیمانه
- ماست صاف :230 گرم
- بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
- جوش شیرین :½ قاشق چایخوری
- دارچین :یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک سیب ایتالیایی
ابتدا آرد، بکینگ پودر، دارچین و جوش شیرین را در کاسه ای بریزید و مخلوط نمایید.
در ادامه شکر و کره را در ظرفی بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شده و به ماده ای سفید رنگ تبدیل شود.
تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هر کدام را بخبوی هم بزنید تا با مواد قبلی مخلوط گردد، وانیل را بیافزایید و هم بزنید.
در مرحله بعد آرد و ماست را یک در میان و در سه مرحله به مواد قبلی اضافه نموده و مخلوط کنید تا خمیر کیکی یکدست شود.
در آخر سیب های خرد شده را به خمیر اضافه نموده و آن را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید.
قالب را برای نیم ساعت تا 40 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد.
نکات تکمیلی در مورد کیک سیب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک سیب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .