مواد لازم شیرینی مرنگ
- سفیده تخم مرغ :1 پیمانه
- پودر شکر:2 پیمانه
- وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
- آب لیمو:چند قطره
- پودر هل در صورت تمایل :به دلخواه
- رنگ خوراکی :به مقدار لازم
پخت شیرینی مرنگ در خانه
طرز تهیه شیرینی مرنگ
تخم مرغ ها را از قبل از یخچال بیرون آورید تا به دمای محیط برسد، همزن و ظرفی که قرار است سفیده را در آن بزنید خوب تمیز کرده و خشک نمایید.
سفیده های تخم مرغ را از زرده جدا کرده و در کاسه ای بریزید سپس با همزن برقی خوب هم بزنید تا پف کرده و رنگ آن سفید شود.
در این مرحله پودر شکر را افزوده و مجددا هم بزنید تا سفیده تخم مرغ با پودر شکر ترکیب شده و حالت کشدار پیدا کند.
در این مرحله وانیل، هل و آب لیمو را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و با کمک لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا پف مواد از بین نرود.
اگر دوست دارید مرنگ های رنگی داشته باشید در این مرحله رنگ مورد نظرتان را اضافه کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید ،
مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره شکوفه مرنگ ها را با فاصله از هم داخل سینی بریزید. مرنگ ها را برای یک ربع تا 20 دقیقه با دمای 120 الی 130 درجه بپزید.
بعد از اینکه مرنگ ها پخت و آماده شد آن را از فر خارج کرده و برای تزیین ترافل های رنگی روی آن بپاشید.
شیرینی مرنگ بسیار خوشمزه
نکات تکمیلی در مورد شیرینی مرنگ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شیرینی مرنگ را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .