دستور پخت ران مرغ ترش
یکی از غذاهای خوشمزه شمالی که نمیتوان از طعم و مزه بی نظیرش چیزی به زبان آورد ران مرغ ترش است که رنگ زیبا و مزه فوق العاده اش همه را به خود جذب میکند.همان طور که گفته شد این غذا، مخصوص شمال کشور است ولی به راحتی میتوان آن را تهیه کرد و از خوردنش لذت برد.اگر برای مهمانی هایتان دنبال غذایی هستید که با مرغ درست شود و همه را مجذوب خود کند حتما ران مرغ ترش را امتحان کنید.
مواد لازم برای ران مرغ ترش با سس انار
- ران مرغ : 3 عدد
- سس انار : 1 قاشق سوپخوری
- انار دانه شده : یک عدد
- آب انار : 2 پیمانه
- رب انار : 3 قاشق سوپخوری
- شکر : یک چهارم قاشق سوپخوری
- پیاز رنده شده :1 عدد
- پیاز سرخ شده : 3 قاشق سوپخوری
- آرد نشاسته ذرت : یک دوم قاشق سوپخوری
- روغن هسته انگور :قاشق سوپخوری
طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار
مرحله اول:
برای درست کردن ران مرغ ترش ابتدا مرغ ها را با پیاز رنده شده ، مقداری از آب انار ،رب انار ، 2 قاشق روغن هسته انگور و سس انار با هم مخلوط کنید و به مدت یک شبانه روز در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
مرحله دوم:
بعد از سپری شدن 24 ساعت استراحت مرغ ها ، تابه ای را روی حرارت قرار میدهیم و مرغ را با سسش در تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا مرغ به همراه سسش کاملا پخته شوند.
مرحله سوم:
آرد نشاسته را هم با پیاز سرخ شده و 4 قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و در اواخر پخت مرغ ، به همراه دانه های انار به آن اضافه کنید تا خوراک شما کاملا غلیظ شود.
اگر حس کردید غذا برایتان خیلی ترش شده ، میتوانید از مقداری شکر برای ملس شدن آن استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد ران مرغ ترش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ران مرغ ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .