وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه روغن جداکننده کیک؛ سالم و خونگی

طرز تهیه روغن جداکننده کیک؛ سالم و خونگی

شیرینی پزهای ماهر به دلیل ترفندهایی که استفاده میکنند همیشه بهترین کیک ها را میپزند، استفاده از روغن جداکننده کیک بهترین روش برای راحت جداشدن کیک از قالب است.

طرز تهیه روغن جداکننده کیک در خانه

کیک از عصرانه های مورد علاقه افراد در تمام دنیا می باشد. بسیاری از افراد در خانه کیک پزی را امتحان می کنند و با رسپی های مختلفی اقدام به پخت کیک می نمایند تا از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشند. چسبیدن کیک به قالب یکی از مشکلات رایج در کیک پزی می باشد، افراد ماهر در پخت کیک برای جلوگیی از چسبیدن کیک به قالب و راحت جدا شدن آن از روغن جداکننده استفاده می کنند. شما می توانید در این بخش از آشپزخانه پلاس وی با طرز تهیه روغن جداکننده آشنا شوید و کیکی خوشمزه بپزید.

روغن جدا کننده کیک چیست؟

روغن جدا کننده به روغنی می گویند که معمولا به دو صورت مایع و به صورت اسپری در لوازم قنادی ها موجود می باشد. افراد ماهر در کیک پزی با روغن جدا کننده قالب کیک را چرب می کنند تا کیک به دیواره های قالب نچسبد و خیلی راحت از قالب جدا شود.

طرز تهیه روغن جداکننده کیک

شما می توانید در خانه روغن جداکننده تهیه کنید و در کیک و شیرینی پزی به کار ببرید. برای تهیه روغن جدا کننده به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم برای روغن جدا کننده کیک

مواد لازم میزان لازم
آرد 50 گرم
روغن مایع 50 گرم
روغن جامد یا کره 50 گرم

روغن جدا کننده

فرمول تهیه روغن جدا کننده کیک

برای درست کردن روغن جدا کننده کیک از قالب:

  • در ظرفی روغن مایع را بریزید.
  • روغن جامد یا کره را به آن بیافزایید و هم بزنید.
  • آرد را کم کم به مواد افزوده و با قاشق 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  • روغن جدا کننده شما آماده است، فقط کافیست با این روغن قالب را چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر قرار دهید.
  • بعد از پخت چند دقیقه صبر کنید تا کیک کمی از حرارت بیافتد و بعد به راحتی کیک را از قالب خارج و نگران بیرون آوردن کیک از قالب خود نباشید.

نکات مهم

  1. بهترین روش برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالبهای طرح دار که شیارهای زیاد دارند؛ استفاده از روغن جدا کننده است.
  2. برای چرب کردن قالب با روغن جدا کننده می توانید ا برس استفاده نمایید.
  3. هنگام چرب کردن قالب با روغن جدا کننده، همه جای قالب را با دقت روغن بمالید تا کیک راحت از قالب خارج گردد.
  4. روغن جدا کننده اگر با روغن جامد تهیه شده باشد و در ظرف در بسته نگهداری شود، قابلیت یک ماه ماندگاری داخل کابینت را دارد.
  5. روغن جدا کننده را می توانید در کابینت نگهداری کنید اما اگر از کره به جای روغن جامد استفاده کرده اید حتما آن را داخل یخچال بگذارید.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع