طرز تهیه سیر داغ خشک بدون روغن
سیر یک مادهی غذایی بسیار مفید است که علاوه بر خواص سلامتی طعم خاص و بی نظیری را به غذاها می بخشد. اگر شما هم برای عطر و طعم دادن به غذاهای مختلف، تزئین روی آش، کشک و بادمجان و... از سیرداغ استفاده می کنید، می توانید به روش این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی، سیرداغ بدون روغن تهیه نمایید.
بدون روغن سیرداغ درست کن
- ابتدا سیرها را پوست بگیرید و بشویید.
- سپس سیرها را با هر وسیله ای که در خانه دارید، چرخ کرده تا کاملا له شوند.
- مقداری نمک به سیرها بیافزایید.
- سیرهای چرخ شده را درون آبکش بریزید تا آبشان خارج گردد.
- سیرها را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
- به سیر حتی یک قاشق روغن هم اضافه نکنید.
- هر چند دقیقه یکبار سیرها را هم بزنید تا کاملا سرخ شوند.
- اجازه دهید سیرها کاملا خشک شوند.
- بعد از سرخ و خشک شدن سیرها، حرارت را خاموش کنید.
- بگذارید سیرها سرد شوند، سپس مقداری سیر را درون آسیاب بریزید و به پودر سیر تبدیل کنید.
- این کار را تا تمام شدن سیرها انجام دهید.
- سیرهای پودرشده را الک کنید و دوباره تکه سیرهای باقی مانده درشت درون الک را پودر نمایید.
- پودر سیر را درون شیشه یا ظرف درب بسته بریزید و داخل یخچال نگهداری نمایید.
- این سیر داغ هیچ روغنی ندارد و شما می توانید به انواع غذا آن را بیافزایید.
نکات مهم
- از سیرهای تازه و مرغوب استفاده کنید.
- برای اینکه پوست سیرها راحت تر جدا شوند، می توانید آن ها را برای چند دقیقه در آب جوش و یا چند ساعت در آب معمولی قرار دهید.
- چسبیدن سیرها به ماهیتابه، کاملاً طبیعی است و بعد از اینکه سیرها کمی سبک شدند، برطرف خواهد شد.
- نگهداری سیر داغ در فریزر و برای مدت زمان طولانی تر موجب کاهش ارزش غذایی و خواص سیر می شود.