وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

لازانیا یکی از پرطرفدارترین غذاها می باشد که در این مطلب برای شما دستور پخت لازانیا با رول مارچوبه را در آشپزخانه پلاس وی در نظر گرفته ایم.

مواد لازم برای درست کردن لازانیا

  • لازانیا :5 ورق
  • کنسرو مارچوبه :1 شیشه معادل 20 عدد
  • ژامبون گوشت90درصد :پنج ورق
  • سس فرانسوی :3 قاشق سوپخوری
  • سس سفید :1پیمانه
  • کیپر :1قاشق سوپخوری
  • فلفل دلمه ای رنگی خردشده :1/4 پیمانه
  • پنیر گودا رنده شده :نصف پیمانه
  • روغن مایع :3 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل نیم کوب :به مقدار لازملازانیا

 

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس لازانیا را در آب جوش و کمی نمک بجوشانید تا نرم شود. و بعد با آب سرد آبکش کنید.( طبق دستوری که روی جعبه قرار گرفته است )

ظرف پیرکسی را چرب کنید . سس سفید و سس فرانسوی را با هم مخلوط کنید و مقداری از آن را در ظرف بریزید. مارچوبه ها را هم به دسته های چهارتایی تقسیم کنید و  در بین ژامبون قرار دهید و رول نمایید.

لازانیا با مارچوبه

سپس دو ژامبون را با لازانیا بپوشانید و رول کنید .بعد رول ها را روی سس در ظرف چیده و مابقی سس را روی رول ها بریزید . روی آنها  کمی فلفل ، کیپر ،پنیر گودا و فلفل دلمه ای خرد شده  بپاشید و ظرف را به مدت یک ربع در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و رول مارچوبه و لازانیا پخته شود.

نکات تکمیلی در مورد لازانیا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
لازانیا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع