مواد لازم برای درست کردن لازانیا
- لازانیا :5 ورق
- کنسرو مارچوبه :1 شیشه معادل 20 عدد
- ژامبون گوشت90درصد :پنج ورق
- سس فرانسوی :3 قاشق سوپخوری
- سس سفید :1پیمانه
- کیپر :1قاشق سوپخوری
- فلفل دلمه ای رنگی خردشده :1/4 پیمانه
- پنیر گودا رنده شده :نصف پیمانه
- روغن مایع :3 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل نیم کوب :به مقدار لازملازانیا
طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا
ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس لازانیا را در آب جوش و کمی نمک بجوشانید تا نرم شود. و بعد با آب سرد آبکش کنید.( طبق دستوری که روی جعبه قرار گرفته است )
ظرف پیرکسی را چرب کنید . سس سفید و سس فرانسوی را با هم مخلوط کنید و مقداری از آن را در ظرف بریزید. مارچوبه ها را هم به دسته های چهارتایی تقسیم کنید و در بین ژامبون قرار دهید و رول نمایید.
سپس دو ژامبون را با لازانیا بپوشانید و رول کنید .بعد رول ها را روی سس در ظرف چیده و مابقی سس را روی رول ها بریزید . روی آنها کمی فلفل ، کیپر ،پنیر گودا و فلفل دلمه ای خرد شده بپاشید و ظرف را به مدت یک ربع در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و رول مارچوبه و لازانیا پخته شود.
نکات تکمیلی در مورد لازانیا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
لازانیا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .