مواد لازم برای رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان
- سینه مرغ :1 عدد
- سیر:4 حبه
- زنجبیل:نیم قاشق غذاخوری
- علف لیمو (یا تره فرنگی) :2 شاخه
- فلفل دلمه ای قرمز:یک چهارم
- ریحان تایلندی :یک دسته
- فلفل قرمز له شده:1 قاشق غذاخوری
- سس سویا:2 قاشق چایخوری
- سس ماهی:1 قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت :نیم قاشق غذاخوری
- آب لیمو :نصف یک لیمو
- روغن:1 قاشق غذاخوری + روغن زیتون برای مالیدن روی رول ها
- فیلو:16 ورق
- تخم مرغ :1 عدد
- دانه کنجد سفید :به میزان لازم
طرز تهیه رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان
ابتدا مرغ، فلفل دلمه، سیر، زنجبیل، علف لیمو و ریحان را خرد کرده و در یک ظرف بزرگ بریزید،
در ادامه سس ماهی، سس سویا، فلفل قرمز، آب لیمو ، نمک و نشاسته ذرت را افزوده و خوب مخلوط کنید.
سپس در ظرف را ببندید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.
بعد از یک ساعت مرغ را از یخچال خارج کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود، بهتر است آن را مدام هم بزنید تا نسوزد.
بعد از اینکه مرغ پخت تابه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود، در این فاصله خمیر را باز کرده و روی آن را با کمک یک قلمو روغن زیتون بمالید تا مرطوب شود.
سپس مقداری از مواد را یک طرف خمیر قرار داده و دو طرف بالایی خمیر را به اندازه دو سانتی متر به داخل تا زده و از قسمتی که مواد را ریخته اید شروع به رول کردن خمیر بکنید.
همه رول ها را به ترتیب و به همین شکل آماده کنید، رول ها را داخل سینی فر بچینید و روی آن ها زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید.
قالب را برای 15 تا 20 دقیقه بسته به میزان حرارت فر داخل فری که با دمای 400 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید.
بعد از اینکه رولها طلایی شدند آن ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و از مهمانهای خود پذیرایی کنید.
نکات تکمیلی در مورد رول های تایلندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
رول های تایلندی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .