مواد لازم برای تهیه کبه عربی :
- گوشت چرخ کرده :150 گرم
- سیب زمینی :1 عدد کوچک
- تخم مرغ :1 عدد
- برنج :2 لیوان
- زرشک :3 ق غ
- سیرله شده :2 حبه
- پیاز رنده شده :1 عدد
- گردو :3 ق غ
- رب گوجه :1 قاشق غذا خوری
- ادویه کاری :2 قاشق چای خوریطرز تهیه کوبه
طرز تهیه کبه عربی:
ابتدا برنج را بشویید و با کمی نمک و آب خیس دهید. مقدار آب را به میزان برنج کته اندازه بگیرید.یعنی به اضای هر پیمانه برنج یک پیمانه آب اضافه کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
بعد به پیاز ، گوشت چرخ کرده ، سیر و نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از تفت این مواد و تغییر رنگ گوشت ، زرشک و گردو را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید .
رب گوجه فرنگی و ادویه ها را هم در آخر به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید.
برنج را بدون اضافه کردن روغن ، به صورت کته درست کنید . کمی آب آن را بیشتر کنید تا برنج شفته شود.
بعد برنج را با گوش کوب بکوبید تا نرم نرم شود.پس از آن صبر کنید تا برنج له شده سرد شود.
سیب زمینی ها را هم با کمی آب بپزید و بعد پوست آن را بگیرد و با گوشت کوب خوب له کنید.
سپس سیب زمینی های له شده را با برنج و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
این خمیر نباید خیلی شل و سفت شود.و کاملا چسبنده است. اگر خمیر خیلی شل بود به آن مقدار کمی آرد اضافه کنید.
داخل ظرفی مقداری آب بریزید و کنار دستتان بگذارید . سپس کف دستتان را خیس کنید و به اندازه یک نارنگی از خمیر بردارید و کف دست باز کنید.
بعد کمی از مواد گوشت را وسط خمیر بگذارید و خمیر را ببندید.
داخل قابلمه ای کوچک مقدار زیادی روغن بریزید و داغ کنید . سپس کوبه ها را در روغن داغ و قوطه ور سرخ کنید تا رنگ آن قهوه ای شود.
نکات تکمیلی در مورد کبه عربی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کبه عربی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .