مواد لازم برای زردآلوی پخته با عسل
- زردآلو (دو نیم شده):4 عدد
- مغز بادام (پرک شده):4 قاشق غذاخوری
- عسل:4 قاشق غذاخوری
- پودر زنجبیل:مقدار خیلی کم
- کمی: کره برای چرب کردن ظرف
طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل
ابتدا زرد آلوها را بشویید و بگذارید آبش کشیده شود.حالا زردآلوها را از وسط برش زده و هسته آن ها را خارج نمایید.
سینی فر را با کمی روغن چرب کرده و زرد آلو ها را روی آن بچینید، ابتدا پرک بادام را روی زرد آلوها قرار داده و عسل را اضافه کنید.در آخر پودر زنجبیل را روی زرد آلوها بپاشید.
زرد آلوها را به مدت 12 دقیقه و با حرارت 200 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.زمانی که زردآلوها پخته شد آن را از فر خارج کرده و در ظرف پذیرایی بچینید .
نکات تکمیلی در مورد زردآلوی پخته با عسل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
زردآلوی پخته با عسل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .