مواد لازم سس ورستر شایر(Worcester sauce)
- روغن زیتون :2 قاشق چایخوری
- پیاز شیرین درشت خردشده :2 عدد بزرگ
- تمبر هندی له شده :½ پیمانه
- سیر ریز خرد شده :2 قاشق غذاخوری
- زنجفیل ریز خرد شده :2 قاشق غذاخوری
- فلفل ژالاپنوی ریز خرد شده :2 عدد
- ماهی کولی پخته یا کنسرو (در صورت تمایل) :¼ پیمانه
- رب گوجه فرنگی :¼ پیمانه
- میخک کامل :2 عدد
- فلفل سیاه خرد شده :2 قاشق غذاخوری
- شهد ذرت (یا عسل) :½ پیمانه
- شیره انگور :1 پیمانه
- سرکه سفید :3 پیمانه
- ماءالشعیر :1 پیمانه
- آب پرتقال :½ پیمانه
- آب :2 پیمانه
- لیمو ترش بزرگ حلقه شده :1 عدد
طرز تهیه سس ورستر شایر(Worcester sauce)
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقدار روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز ها نرم شوند.
بعد سیر ، ژالاپنو ، زنجفیل و تمبر هندی را به پیاز های تفت داده شده اضافه کنید و با حرارت کم به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
بعد از تفت این مواد به ترتیب رب ، آب پرتقال ، ماهی کولی ، میخک ، سرکه سفید ، آب ، ماءالشعیر، شهد ذرت ،فلفل و شیره انگور را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیایند.
بعد از به جوش آمدن مواد حرارت را کم کنید تا به مدت 3 ساعت به آرامی مواد کنار هم بپزند و غلیظ شوند.
بعد از غلیظ شدن سس آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.سپس در شیشه های تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد سس ورستر شایر (Worcester sauce)
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 15دقیقه میباشد .