مواد لازم برای سس گوجه فرنگی با ریحان و لیموی تازه
- گوجه فرنگی تازه : سه کیلو
- لیمو ترش : یک چهارم پیمانه
- سبزی خشک و خوشبو (ریحان، گشنیز یا آویشن ) : به میزان لازم
- سیر یا پیاز ساطوری : به مقدار کافی
- نمک : به اندازه لازم
طرز تهیه سس گوجه فرنگی با ریحان و لیموی تازه
ابتدا گوجه را تمیز با آب سرد بشوید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن کشیده شود.
قابلمه ای بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس روی هر گوجه را با نوک یک چاقوی تیز یک ضربدر بزنید و داخل قابلمه آب جوش قرار دهید تا به مدت 3 تا 4 دقیقه گوجه ها داخل آب جوش بمانند.
در این فاصله ظرف دیگری را پر از یخ آماده کنید و گوجه های جوشیده شده را بلافاصله داخل کاسه یخ بریزید تا به این وسیله به گوجه ها شوک وارد کنید و به راحتی پوستشان را بکنید.
گوجه های پوست کنده شده را یا با دست و یا با دستگاه غذاساز خرد کنید تا به شکل پوره شود.
سپس گوجه های پوره شده را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آرام آرام به مدت یک ساعت بجوشد و آبش خشک شود و به شکل یک سس غلیظ شود.وقتی سس به غلظت مناسب رسید به آن نمک و آب لیمو اضافه کنید و در صورت تمایل به سستان میتوانیدمقداری سبزی معطر ،پیاز و سیر ریز خرد شده هم اضافه کنید . سس را پس از خنک شدن در ظرف و یا کیسه های پلاستیکی بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید و به مدت 3 ماه نگهداری کنید.
نکته برای نگهداری سس گوجه فرنگی
نکات تکمیلی در مورد سس گوجهفرنگی با ریحان و لیموی تازه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .