مواد لازم برای سینه ی مرغ با سس بشامل
- سینه مرغ بدون استخوان و یا فیله مرغ:600 گرم
- فلفل دلمه:2 تا 3 عدد
- کره:50 گرم
- سیب زمینی درشت:5/1کیلوگرم
- نمک و فلفل:به قدر کافی
- روغن:فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
طرز تهیه سینه ی مرغ با سس بشامل
ابتدا مرغ را خرد کرده و با کره تفت دهید ، فلفل دلمه ای را هم ریز خرد کنید و با مرغ تفت دهید تا سرخ شود ، در آخر نمک و فلفل را اندازه کنید.
در این فاصله سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و با روغن سرخ کنید ، مرغ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و خلال های سیب زمینی را کنار آن بریزید و با سس بشامل میل کنید.
طرز تهیه سس بشامل
برای درست کردن سس بشامل ، یک عد پیاز را رنده کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ، یک قاشق آرد افزوده و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. یک لیوان شیر را به آرامی بریزید و هم بزنید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
سس را از روی حرارت بردارید و 75 گرم خامه را افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
نکات تکمیلی در مورد سینه ی مرغ با سس بشامل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سینه ی مرغ با سس بشامل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .