وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “سینه ی مرغ با سس بشامل”

طرز تهیه “سینه ی مرغ با سس بشامل”

سس بشامل زاده ی ذائقه ی فرانسوی ها است که این سس در کل اروپا محبوبیت دارد و ترکیب این سس با سینه ی مرغ پدید آورنده ی غذایی لذیذ خواهد بود.

مواد لازم برای سینه ی مرغ با سس بشامل

  • سینه مرغ بدون استخوان و یا فیله مرغ:600 گرم
  • فلفل دلمه:2 تا 3 عدد
  • کره:50 گرم
  • سیب زمینی درشت:5/1کیلوگرم
  • نمک و فلفل:به قدر کافی
  • روغن:فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
سینه ی مرغ

طرز تهیه سینه ی مرغ با سس بشامل

ابتدا مرغ را خرد کرده و با کره تفت دهید ، فلفل دلمه ای را هم ریز خرد کنید و با مرغ تفت دهید تا سرخ شود ، در آخر نمک و فلفل را اندازه کنید.

در این فاصله سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و با روغن سرخ کنید ،  مرغ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و خلال های سیب زمینی را کنار آن بریزید و با سس بشامل میل کنید.

طرز تهیه سس بشامل

برای درست کردن سس بشامل ، یک عد پیاز را رنده کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ، یک قاشق آرد افزوده و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. یک لیوان شیر را به آرامی بریزید و هم بزنید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

سس را از روی حرارت بردارید و 75 گرم خامه را افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

سینه ی مرغ با سس بشامل

نکات تکمیلی در مورد سینه ی مرغ با سس بشامل

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سینه ی مرغ با سس بشامل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع