درست کردن سکنجبین
شربت سکنجبین از شربت های سنتی و قدیمی ایرانی می باشد که بسیار مقوی و پرطرفدار می باشد. شربت سکنجبین طرز تهیه آسانی دارد. شما می توانید طرز تهیه سکنجبین را در این بخش از آشپزخانه پلاس وی بخوانید و در روز های گرم تابستان آن را تهیه کنید.
مواد لازم برای طرز تهیه شربت سکنجبین
مواد لازم | میزان لازم |
نعناع تازه | 150 گرم |
شکر | 1 کیلو گرم |
سرکه | 100 گرم |
آب | 2 لیوان |
طرز تهیه سکنجبین با شکر
مرحله اول :
برای تهیه سکنجبین ابتدا باید آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
مرحله دوم :
شکر را نیز به آب اضافه کنید و هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند و شکر در آب حل شود.
مرحله سوم :
در ادامه نعناع ها را پاک کرده و بشورید اجازه دهید تا نعنا ها خشک شوند سپس نعنا های تمیز را به شهد داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم نعنا جذب شهد شود.
مرحله چهارم :
سرکه را هم کمکم به مواد اضافه کنید و اجازه دهید شربت قوام بیاید سپس آن را از صافی رد کنید و بعد از سرد شدن داخل ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد شربت سکنجبین
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شربت سکنجبین را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .