وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه شربت سکنجبین سریع + نکات تکمیلی “شربت سکنجبین”

طرز تهیه شربت سکنجبین سریع + نکات تکمیلی “شربت سکنجبین”

نعنا را خوب و به دقت شسته در مخلوط در حال جوش قرار دهید تا عطر و طعم نعنا جذب شود.

درست کردن سکنجبین

شربت سکنجبین از شربت های سنتی و قدیمی ایرانی می باشد که بسیار مقوی و پرطرفدار می باشد. شربت سکنجبین طرز تهیه آسانی دارد. شما می توانید طرز تهیه سکنجبین را در این بخش از آشپزخانه پلاس وی بخوانید و در روز های گرم تابستان آن را تهیه کنید. 

مواد لازم برای طرز تهیه شربت سکنجبین

مواد لازم میزان لازم
نعناع تازه 150 گرم
شکر 1 کیلو گرم
سرکه 100 گرم
آب  2 لیوان

شربت خنک

طرز تهیه سکنجبین با شکر 

مرحله اول : 

برای تهیه سکنجبین ابتدا باید آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. 

مرحله دوم : 

شکر را نیز به آب اضافه کنید و هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند و شکر در آب حل شود.

مرحله سوم :

در ادامه نعناع ها را پاک کرده و بشورید اجازه دهید تا نعنا ها خشک شوند سپس نعنا های تمیز را به شهد داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم نعنا جذب شهد شود.

مرحله چهارم : 

سرکه را هم کم‌کم به مواد اضافه کنید و اجازه دهید شربت قوام بیاید سپس آن را از صافی رد کنید و بعد از سرد شدن داخل ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد شربت سکنجبین

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شربت سکنجبین را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع