مواد لازم:
مرغ بدون استخوان و پوست 500گرم
عسل 1قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 1عدد
آرد 1پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک 1 قاشق چایخوری
شیر 1/2پیمانه
طرز تهیه:
مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کرده و با نصف عسل ونصف نمک مخلوط کنید.در کاسه ای شیر و تخم مرغ را مخلوط کرده و در ظرفی دیگر باقیمانده نمک و آرد را باهم مخلوط نمایید. تکه های مرغ را ابتدا در مخلوط شیر و تخم مرغ سپس آن ها را در آرد بغلتانید تا کاملا سطح مرغ ها پوشانده شود و اجازه دهید به مدت ده دقیقه در آرد بماند . در یک قابلمه بزرگ روغن را داغ نموده سپس آرد اضافی را از روی تکه های مرغ تکانده و در روغن داغ به مدت سه دقیقه سرخ کنید تا جوجه ها طلایی شوند.پس از این که پاپ کورن ها آماده شدند آنها را به صورت داغ و باسس سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاپ کورن جوجه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
پاپ کورن جوجه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .