وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه شیرینی مادلین با سس کارامل روشن

طرز تهیه شیرینی مادلین با سس کارامل روشن

شیرینی مادلین متعلق به فرانسوی ها می باشد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی مادلین به همراه سس کارامل را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای شیرینی مادلین

شیرینی مادلین همانند شیرینی پادرازی می باشد که این نوع شیرینی ها همانند شیرینی دانمارکی و کیک یزدی از دسته شیرینی های خشک محسوب می شوند که بسیار طعم خوشمزه و ضرر کمتری نسبت به شیرینی تر دارند.

 
تخم مرغ بزرگ  2 عدد
شکر  دو سوم فنجان
وانیل  1 ف چ
نمک  1 پنس
آرد 1 فنجان
کره ذوب شده سرد  10 ق غ
پودر شکر  برای تزئین
 
 
مواد لازم برای سس کارامل
 
شکر  سه چهارم فنجان
نمک دریا  یک چهارم ق چ
سیروپ ذرت  نصف فنجان
کره  یک چهارم فنجان
خامه  1 فنجان
عصاره وانیل  1 ق غ
 
 
مواد لازم برای 3 فنجان فراستینگ کرم کره آمریکایی
 
کره نرم  1 فنجان
پودر شکر  2 و نیم – 3 فنجان
عصاره وانیل  1 ق چ
خامه یا شیر  در صورت نیاز
 
شیرینی مادلین
 
طرز تهیه شیرینی مادلین با سس کارامل روشن
 
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . قالبها را با کره چرب کرده آرد پاشی کنید .
تخم مرغ و دو سوم فنجان شکر را با همزن برفی بزنید تا یکدست شود . نمک و وانیل را اضافه کنید . آرد را اضافه کرده و هم بزنید فقط در حدی که خمیر یکدست شود در حین هم زدن کره ذوب شده را به صورت یک نوار باریک به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود .
قالبهای را با 1 قاشق از خمیر پر کرده و حدود 16 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و طلایی شوند . سپس 5 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتند و به آرامی از قالب خارج نموده  دوباره قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید و بقیه ی خمیر را بپزید .
روی کوکی ها را پودر شکر بپاشید .
 
 
برای سس کارامل
 
4 ماده اول و نصف فنجان خامه را با هم مخلوط نمایید و روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا به دمای 250 درجه فارنهای برسد و شروع به جوشیدن کند و اگر قطره ای از آن را داخل آب سرد بیندازید سفت شود . هر از گاهی هم بزنید تا نسوزد سپس بقیه ی خامه را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود و دمایش به 216 درجه فارنهایت برسد . وانیل را اضافه کرده از روی حرارت بردارید و هم بزنید و در صورت تمایل کمی نمک دریا رویش پاشیده به همراه مادلین سرو نمایید .
 
 
برای 3 فنجان فراستینگ کرم کره آمریکایی
 
کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس با سرعت بالا 3 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید . وانیل را اضافه کرده 1 دقیقه دیگر هم بزنید اگر کرمتان زیادی غلیظ بود میتوانید 1 قاشق 1 قاشق خامه یا شیر اضافه کنید تا زمانی که به غلظت مناسب برسد سپس کرم را در قیف ریخته روی مادلین ها را تزئین کنید .
 
 
شیرینی مادلین با سس کارامل

 

نکات تکمیلی در مورد شیرینی مادلین

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
شیرینی مادلین را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع