مواد لازم برای خورش انار و بادمجان
- پیاز متوسط:1 عدد
- آب انار:2 پیمانه
- دانه انار:1 پیمانه
- گوشت مرغ:400 گرم
- بادمجان قلمی:3 عدد
- روغن:2 ق س
طرز تهیه خورش انار و بادمجان
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس پیاز ها را داخل روغن بریزد و سرخ کنید.بعد از طلایی شدن پیاز ها آنها را از روغن بیرون بیاورید.
مرغ تکه شده را با کمی نمک و فلفل طعم دار کنید و داخل تابه روغن سرخ کنید .
برای اینکه مرغ بهتر سرخ شود هنگام سرخ کردن آن ، در تابه را ببندید.
مرغ را بعد از سرخ کردن از تابه بیرون بیاورید و در همان روغن دانه های انار را کمی تفت دهید.
بعد از تفت دادن دانه های انار ، پیاز سرخ شده را به همراه مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرغ را مجددا به داخل قابلمه اضافه کنید و 2 پیمانه آب انار داخل خورشت بریزید تا بجوشد و با حرارت کم بپزد و آرام آرام جا بیفتد.
در این فاصله بادمجان ها را پوست بگیرید و در آب و نمک به مدت 20 دقیقه خیس کنید.
بعد آنها را با دستمال خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید و در 20 دقیقه آخر پخت به خورشت اضافه کنید تا بادمجان ها در کنار بقیه مواد بپزد .
نکات تکمیلی در مورد خورش انار و بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش انار و بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .