مواد لازم تهیه شیرینی گل :
- تخم مرغ : 1 عدد
- پودر قند : 1/2 پیمانه
- کره : 1/2 پیمانه
- وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
- آرد : به میزان لازم
- کاکائو : به میزان لازم
- رنگهای مجاز خوراکی : کمی
طرز تهیه شیرینی گل :
همه مواد را به دمای محیط برسانید یعنی قبل از استفاده آن را به مدت نیم ساعت در بیرون از یخچال نگه دارید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد را الک کنید.پودر قند و کره را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا حجمش دو برابر شود .
بعد از اینکه رنگ مخلوط کره و پودر قند کرم رنگ شد ، وانیل و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید به اندازه ای که خمیر کمی چسبندگی داشته باشد.
در این قسمت اگه دوست داشتید رنگ شیرنی را تغییر دهید میتوانید از کاکائو و رنگ های مجاز خوراکی استفاده کنید و خمیر را به چند رنگ متفاوت در بیاورید.
اگر خمیر همچنان حالت چسبندگی داشت به آن مقداری آرد اضافه کنید. روی خمیر را بپوشانید و لزومی به استراحت دادن خمیر نیست.
از هر خمیر رنگی 5 تا 6 عدد توپ درست کنید و به صورت گلبرگ در بیاورید و وسط آن را رنگ دیگری از خمیر بگذارید.
بعد شیرینی های فرم داده شد را با فاصله در سینی فر بچینید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید . بعد از آن سینی را تکانی دهید و اگر شیرینی ها از جای خودشان تکان خوردند یعنی آماده هستند.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی گل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شیرینی گل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .