مواد لازم فریتاتای پنیر و سیب زمینی
- سیب زمینی:600 گرم
- پنیر خامه ای پروسس:150 گرم
- خامه ترش:125 گرم
- تخم مرغ:8 عدد
- پیاز قرمز:1 عدد
- شوید خردشده:2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه فریتاتای پنیر و سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کرده و پوست آن را بکنید و به شکل حلقه ای برش بزنید.در این فاصله پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ نمایید.
یک ظرف مناسب بردارید و داخل آن را با با کاغذ روغنی بپوشانید. حلقه های سیب زمینی را کف ظرف بچینید ، سپس مقداری پیاز سرخ شده بریزید و در آخر مقداری پنیر اضافه نمایید. این سه لایه را دوباره تکرار کنید.
تخم مرغ ، شوید ، خامه ترش ، نمک و فلفل را در ظرفی هم بزنید و روی لایه ها بریزید و در فر بگذارید تا برای 30 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد پخته و طلایی شود.
بعد از این مدت زمان فریتاتا را از فر خارج کرده و نیم ساعت کنار بگذارید تا خنک شود. سپس در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد فریتاتای پنیر و سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فریتاتای پنیر و سیب زمینی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .